- 6 Eylül 2014
- 93.305
- 64.208
- 4.608
Uyucam tabi lan. Bir ugursuzlugum yoktr. Çokta şanslı biriyimdir. Dokundugum sahlanirGit uyu lan ugursuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyucam tabi lan. Bir ugursuzlugum yoktr. Çokta şanslı biriyimdir. Dokundugum sahlanirGit uyu lan ugursuz
Krm7size 1 bilgi vereyim
tielemansın odasında 1 adet gs forması var
arkasında yazan ismi bakalım tahmin edebilecekmisinz
di marzio da kamada demiş milan içinDiaz , Madridle uzatmış sanırım ama yine Tielemans durumunu değiştirmez çünkü oraya Kamada'yi alıyorlar yine de.Loftus-Cheek olmazsa o zaman Tielemans'i ciddi ister Milan.
O kesindi zaten Bayadır, menajerler ilgili bir olay vardı onu bekliyolardi 3e anlaşmışlar zaten öncesinden beri.Bir de Loftus-Cheekle ilgileniyorlar Bayadır, pioli çok istiyordu onu , Chelsea de bırakır zaten onu da alırlar bitti gitti , 1 stoper , 1 kanat , 1 de belki fw alır kapar transferi milandi marzio da kamada demiş milan için
milan mı kaldı dostummilan sampiyonlar ligine katılıyo mu lan
Juventus ceza yedi katılıyorlar.milan sampiyonlar ligine katılıyo mu lan
KALKIN ULANNN
Di Marzio: Tielemans transferi konusunda Galatasaray kuvvetli.
Haluk y. sandimHaberin tamamı şu şekilde btw:
Galatasaray’ın transferde önde olduğu Tielemans için Milan da devreye girdi
Yöneticileri etiketleyebilirsiniz güzel flood yapılmış artık şu stada el atılmalı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
leao muBir de Milan talip diye üzülmeden önce bakın bakalım Milan bana göre güncel dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri olan Leao'yla bile net maaş olarak kaça uzatmış zaten ondan sonra anlarsınız Tielemansi alırlar mı almazlar mi diye.
Maaş olarak fazla vermezler mi diyorsun?Bir de Milan talip diye üzülmeden önce bakın bakalım Milan bana göre güncel dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri olan Leao'yla bile net maaş olarak kaça uzatmış zaten ondan sonra anlarsınız Tielemansi alırlar mı almazlar mi diye.
milan girdiyse alır
geçmiş olsun
abi şu transfer konusunda erden timur harici kimse konuşmasın
gece gece tilt oldum
aynen ücretten yatar o iş zatenBir de Milan talip diye üzülmeden önce bakın bakalım Milan bana göre güncel dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri olan Leao'yla bile net maaş olarak kaça uzatmış zaten ondan sonra anlarsınız Tielemansi alırlar mı almazlar mi diye.
Kerem kendi verir topuleao mu
gelsin keremden topu alsın bakayım