Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.882
- 22.630
- 1.388
Bu Inter kadar mal bir kulüp yok arkadaş
Bu Casadei ne topçuymuş ya.
Bu Casadei ne topçuymuş ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana fena küfürü basacagim bu gidisle. Az devam etzayıf kalsın,musapı gazlamayın konu ac diye lutfen
Abi neden biz buna da on ayak oluyoruz ki ? Bu takimin stad sorumlusu var, saha sorumlusu var, yonetimi, futbol idarisi var, teknik ekip var yaf. Biz desek ne fark edecek ? Ya da dedik hadi erinmiyorum, neden bizden bekleniyor bu ?
yeni sezon itibariyle önde basma gibi kolpa bi oyun tarzını bırakmamız gerekiyor
bilmem katılırmısınız
Bu ekonomik sartlarda turkiyeye gelmeyen oyuncunun aklından suphe ederim. Tielemans kariyer odakli biri de dgl. Istanbul gibi bi sehirde yasama ve yillik 100 milyon lira para.Tielemans konusu bana göre söyle
Oyuncu bize gelmek istiyor evet ama büyük liglerden gelen tekliflere bakiyor ve sartlarini bizim teklifimizle karsilastiriyor
Bence bizim adimiza olumlu sonuclanma ihtimali yüksek
Zanyolo der susarimTotem yapmayalım da napalim Tielemans yahu bu 26 yaşında Belçika milli takım oyuncusu premier ligin kemik 8 numaralarından birisi herifin adı çıktığından beri heyecandan geberiyorum
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi