Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut Juve bok gibi takım şu anda. Ben Zaniolo olsam hayatta gitmem.
Alex Sandro stoper filan oynuyor.
35 yaşına gelmiş ve okeye dönmüş Cuadrado, vasat oğlu vasat Rabiot, filan 11 oynuyor takımda.

Max 2 oyuncu satarız bence. 3 olursa supriz olur. Kiradaki bazi oyunculardan belki kucuk bir kaynak gekir. Hocada başkanda bunu dedi. Mevcut kadroyu büyük çoğunlukla koruruz. Bu gidecek oyuncularda gitmek isteyen boey ve Nelson olur. Bir kaç oyuncuda bedelsiz ayrılır. Sergio mesela giderse şaşırmam. Gelen parayida Icardi Rashica ve bonservisi elinde bazı oyunculara yatiririz. Kalan para olursada baska sekilde degerlendirirlir. Bir kaç genç transferide olur. kadroda eksik parçalar tamamlanmışken gencleride araya atar aslında çoktandır yapmamız gereken yapıyı kurmuş oluruz. Gayette güzel olur. Sol bek sağ bek 2 orta saha ve stoper değişimi olur diye düşünüyorum Birde yedek golcü ve kaleci lazım belki midso nun durumuna gore bir orta saha daha ama çoğu bonservisi elinde olanlar olur. Transfer sezonu sonunda mutlu olacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı

Çebinin gayrimenkul işine nasıl kudurduğunu gördünüz mü ?

Gayrimenkul
Sponsorluk
Stat içi ve çevresi
Store

Derhal geliştirilmeli, öldürücü darbeyi vuruyoruz.

futboligde sallayangillerden. terimsports bile söylediklerinin cıktıgı twitleri atıyo da,bi inandırıcılıgı oluyo.merihle de ilgimiz yokmus

Enner Valencia ile Mauro İcardi takımlarına toplamda 39 puan kazandırmışlar.1 tanesi bunu 31 maçta yaptı 1 tanesi ise 24 maçta..

Zaniolo kalacak merak etmeyin. Özellikle rashica alınmadan zaniolo hiçbir yerel gitmez. Bence icardi de de bir güzellik olacak ve icardi kalacak takımda. Boşuna sponsorluk aramadılar icardi için. 2 3 şirket sadece icardi için sponsorluk yaratır. Orada sadece çok büyük takımların devreye girmesi lazım. Ancak büyük takımlar da daha sansasyonel genç ve potansiyelli oyunculara yöneliyorlar. Bence midtsjö gitti. Aradığını bulamadı çünkü. Boey de gidecek gibi. Nelsson için ise son güne kadar serbest kalma bedeli beklenilebilir. Bence boey daha fazla para etmeli. Onun kalibresinde bir sağ bek bulmak çok ama çok zor. Arnold trippier bisakka vs. İşte bir tık altı da boey.
Merih iyi olur ama savruk. Sadece kesici özelliği var. Ayakları Nelson kadar iyi değil. Bir de herkesin unuttuğu bir Kaan var. Takımda kalacaktır. Kamp yediğinde ne olacağını göreceğiz.

Pjanic texeira tarzinda topculardan uzak duralim, tinercilerin yaptigi hatalari biz yapmayalim

@Sn Erden @DAÖ bey

Enner Valencia ile Mauro İcardi takımlarına toplamda 39 puan kazandırmışlar.1 tanesi bunu 31 maçta yaptı 1 tanesi ise 24 maçta..
Ek olarak, Valencia 1 tane derbi kazandıramadı. Icardi ise bütün derbilerde gol attı ve bütün kritik maçlarda yine gol attı.
Icardi'yi Valencia ile kıyaslamak bile Icardi'ye hakarettir.

Eğer yerliyi kalede kullanamiyorsak. Kesinlikle stoper bölgesi olmalı. Bekler sıkıntı olur hücumda Kerem dışında sıkıntı olur. 2 Türk stoper bizim ilacımız. Ilkay gibi bir maestronun gelme ihtimali olsa olay çok değişirdi ama oda zor

Ek olarak, Valencia 1 tane derbi kazandıramadı. Icardi ise bütün derbilerde gol attı ve bütün kritik maçlarda yine gol attı.
Icardi'yi Valencia ile kıyaslamak bile Icardi'ye hakarettir.
Çoğu yerde Lig'in oyuncusunu sırf attığı gol sayısından dolayı sırf o sahtekar Valencia'yı seçiyolar yav :D
Bein Sports'ta bu bilgiyi geçtiler reis.Tabii ki ben de kıyaslamıyom ama bu nedenden dolayı paylaştım..

La Gazzetta'ya göre Juventus yöneticileri, Zaniolo ve Gnonto'yu imzalama olasılığını tartıştı , ancak şu an için herhangi bir müzakere yok. Rapora göre, bu yaz Liverpool ve Bayern Münih'e taşınacak olan Federico Chiesa'nın geleceğine çok şey bağlı olacak.
Juve'nin yedi numarası için uygunsuz bir teklif gelirse, kulüp dikkatlerini ortaya çıkan fonlarla Zaniolo ve Gnonto'yu imzalamaya çevirebilir.

gnontoyu alabilirler,chiesa giderse.zaniolo sampiyonlar ligi nedeniyle gitmez.

bende gnonto hayali kuruyodum bomboş.juventus havada karada kapar chiesa giderse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt