Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni profil fotom

Screenshot_6.webp

muslera-boey-nelsson-abdül-*sol bek*-torreira-tielemans-zaniolo-mertens-kerem-icardi

sol bek çözüp boey nelsson icardi kalmasını sağlamak lazım. tielemans da gelirse kadro tarihin en iyilerinden olur. Mertensi rotasyona atıp genç 10 numara da olabilir adı geçenlerden, belki yusuf demir iyi kamp geçirip alır formayı.

yerli kaleci-mert müldür-kaan(+1yerli stoper)-emin-dubois(kazım)-berkan-sergio-rashica-yunus-barış-alexis sanchez(gomis yerine)
yedekler fenerin kadrosundan kaliteli kaliyor vallahi. Yedek yerliler bizim için büyük şans oldu rotasyonda çok iyi iş yapıyorlar ve genç potansiyelliler.

Merih tam bizim ligin stoperi ama SL için biraz dengesiz bir herif.. Ayakları kürek gibi gerçi Nelsonin da çok iyi değildi..Ben olumlu bakarım bu ise
Nelsonun ayağı rezalet ama konsantrasyon problemi yok,savunma liderliği var,hava hakimiyeti çok üst düzey,luyi chedjou gibi beyni stop etmiyo,emin ozan gibi risk alıp yüreği ağızlara getirmiyo en basitinden görünce güven duyuyosun hadi ayak kalitesi neyse diyosun

Merihte kötü ayak kalitesi dışında konsantrasyon kaybı yaşarmı belli olmuyo,ceza sahasında birden rakibe çift dalabiliyo,risk almaz diyemiyosun,hava hakimiyeti nelson kadar değil hep bi istim üstündesin sana o güveni vermiyo bi stoper için en olmaması gereken şey

Ligde merih-apo hadi neyse de hedef avrupa olduğu için avrupa maçlarında korkutuyo beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt