Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha ne hikaye cikabilir bu sezondan
Fener'e içerde dışarıda üç attık
Galibiyet rekoru kirdik
Kadro dışı kalan boey taraftarla arası açılan kerem sezonun topçusu oldu
İcardi Adına şarkılar soyletti milleti kendine aşık etti

Daha ne hikayesi olabilir Aga hoca de ne yapsın kendini size begendirmek için.

Açık açık sevmiyoruz deyin yaw bin tane element uyduruyorsunuz yok hocanın ağırlığı yok yok her TV'ye çıkılır mi yok kasının ustunde gözün var.

Masonu ayrı bumutu ayrı sergeni ayrı baydiniz cidden
Kafayı yemişler bunlara 13. Galatasaray bile fazla. Bırak beraberliği mağlubiyeti bir oyuncu kaçırınca içlerindeki kini ortaya çıkarıyorlar

Daha ne hikaye cikabilir bu sezondan
Fener'e içerde dışarıda üç attık
Galibiyet rekoru kirdik
Kadro dışı kalan boey taraftarla arası açılan kerem sezonun topçusu oldu
İcardi Adına şarkılar soyletti milleti kendine aşık etti

Daha ne hikayesi olabilir Aga hoca de ne yapsın kendini size begendirmek için.

Açık açık sevmiyoruz deyin yaw bin tane element uyduruyorsunuz yok hocanın ağırlığı yok yok her TV'ye çıkılır mi yok kasının ustunde gözün var.

Masonu ayrı bumutu ayrı sergeni ayrı baydiniz cidden

Ocağı görmez dediginiz adam herkesi üst üste koyup şampiyon yaptı iki dk kafa açmayın.

Sakin ol aslan, neden bu kadar sinirlisin?

Hiç haber çıkmadı ama bizimkilerin Rabiot'la da görüştüğünü düşünüyorum

ya ben okan burugun hocalıgına laf etmedimki şimdi.tvde öyle taraftarı bişeye olacakmıs gibi inandırıp tielemansa hucum ettirmek iyi bişey miydi?ümit vermedi mi?kandırılmak hosunuza gidiyosa ne yapalım

Kafayı yemişler bunlara 13. Galatasaray bile fazla. Bırak beraberliği mağlubiyeti bir oyuncu kaçırınca içlerindeki kini ortaya çıkarıyorlar
Yanıldım demek bu kadar mı zor aga. Ulema miyiz burada müneccim miyiz yanilmayi kabul etmek niye bu kadar zor. Yok o böyleydi o su böyleydi. Senin Kasım'da Ekim'de dalga gectigin hoca eze eze şampiyon olmadi mi oldu ne diye element uyduruyon ki yok öyle yok böyle. Büyük maçlarda ezilir son haftalarda ayağı titrer dediler eze eze geçti tek bir özür yok tek bir yanıldım mesajı yok .

Nasıl bir egodur nasıl bir kafadir anlamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt