Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.214
- 1.867
- 1.198
Aslında tam aradığımız adam guendouzi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekin abi gendouzi ve rabiot yazmıs.onalra da tavımLuis Alberto yasli olmaz. Hem dinamik bir orta saha denmez pek. Daha cok pasor.
Bu sene gercekten bitecekHer transferde hayatin bitiyorsa durumun zor dostum
Bize azman bir driplingci lazimLuis Alberto yasli olmaz. Hem dinamik bir orta saha denmez pek. Daha cok pasor.
ağabeyinle doğru konuş derimBumud yan çarından çıkmayı unutmuşsun
Yok indi o karaladılar hep isimlerilistede 700 oyuncu var
Senin gibiler de ocağı görmez dediği için kendini küçük düşürmeye devam ediyor maalesef. Komik gözüküyor disaridansenin gibiler hamzayı savunuyordu böyle :/
Kafayı yemişler bunlara 13. Galatasaray bile fazla. Bırak beraberliği mağlubiyeti bir oyuncu kaçırınca içlerindeki kini ortaya çıkarıyorlarDaha ne hikaye cikabilir bu sezondan
Fener'e içerde dışarıda üç attık
Galibiyet rekoru kirdik
Kadro dışı kalan boey taraftarla arası açılan kerem sezonun topçusu oldu
İcardi Adına şarkılar soyletti milleti kendine aşık etti
Daha ne hikayesi olabilir Aga hoca de ne yapsın kendini size begendirmek için.
Açık açık sevmiyoruz deyin yaw bin tane element uyduruyorsunuz yok hocanın ağırlığı yok yok her TV'ye çıkılır mi yok kasının ustunde gözün var.
Masonu ayrı bumutu ayrı sergeni ayrı baydiniz cidden
Daha ne hikaye cikabilir bu sezondan
Fener'e içerde dışarıda üç attık
Galibiyet rekoru kirdik
Kadro dışı kalan boey taraftarla arası açılan kerem sezonun topçusu oldu
İcardi Adına şarkılar soyletti milleti kendine aşık etti
Daha ne hikayesi olabilir Aga hoca de ne yapsın kendini size begendirmek için.
Açık açık sevmiyoruz deyin yaw bin tane element uyduruyorsunuz yok hocanın ağırlığı yok yok her TV'ye çıkılır mi yok kasının ustunde gözün var.
Masonu ayrı bumutu ayrı sergeni ayrı baydiniz cidden
Ocağı görmez dediginiz adam herkesi üst üste koyup şampiyon yaptı iki dk kafa açmayın.
KagidaJoao Felix nereye imza atmış ?
boş mukaveleyeJoao Felix nereye imza atmış ?
insta yorumunda bi arkadaşı coktan gitti falan demiş.onu diyolar.Joao Felix nereye imza atmış ?
Senin gibiler de ocağı görmez dediği için kendini küçük düşürmeye devam ediyor maalesef. Komik gözüküyor disaridan
Bu adamlardan 4'unu bu yönetim getirdi zaten.Bu sene gercekten bitecek
Icardi yok
Nelsson gidiyor
Boey gidiyo
Rashica yok
Zaniolo belirsiz
Torreira belirsiz
Erden Reyiz var sadece
Yanıldım demek bu kadar mı zor aga. Ulema miyiz burada müneccim miyiz yanilmayi kabul etmek niye bu kadar zor. Yok o böyleydi o su böyleydi. Senin Kasım'da Ekim'de dalga gectigin hoca eze eze şampiyon olmadi mi oldu ne diye element uyduruyon ki yok öyle yok böyle. Büyük maçlarda ezilir son haftalarda ayağı titrer dediler eze eze geçti tek bir özür yok tek bir yanıldım mesajı yok .Kafayı yemişler bunlara 13. Galatasaray bile fazla. Bırak beraberliği mağlubiyeti bir oyuncu kaçırınca içlerindeki kini ortaya çıkarıyorlar