Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmek isteyen oyuncudan performans almak zor olur. Tabi 3 kuruşa değil kar edeceğimiz bir teklif gelmeli. Ben Efe Akman'ın çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve rotasyona onu katmalıyız o yüzden 5milyon civarı bir teklife evet derim bir de Eyüp Aydın'ı alırız.Tutarız abi niye tutamayız?
Bir tek biz oyuncular gitmek istediğinde tmm o zaman deyip 3 kuruşa gönderiyoruz.
Biz zamanında bize gelmek için ortalığı yakan denayeri onyekuruyu vs alamadık kulüplerinde kalıp it gibi oynadılar yani mecbur futbola küsecek halleri yok
efe 17 olmuş bence de şans verebiliriz artık ama temaslı oyunda nasıl olur bilmiyorumGitmek isteyen oyuncudan performans almak zor olur. Tabi 3 kuruşa değil kar edeceğimiz bir teklif gelmeli. Ben Efe Akman'ın çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve rotasyona onu katmalıyız o yüzden 5milyon civarı bir teklife evet derim bir de Eyüp Aydın'ı alırız.
Kuslar 6 milyon versin gozum kapali satarim o derecede takoz bi topcu. Kendinden istenilen disinda her seyi yapmaya calisan bi hiyar
içim acıyor gsc ahalisi
expertimiz hayri abeyden son zamanlarda etkileşim koparamıyorum taktik verin
marcao kerem kavga ettiğinde ikisini de harcayacaklardıBerkan kalacak, ne düşmanmışsınız ya şu yorumlara bak.
Diğerleri İsmail Yüksek’e nasıl sahip çıkıyor az elinizdekinin kıymetini bilin.
Barışla Kerem’e de aynı muameleyi yaptınız utanmadan.
admirim allah aşkına asayişi sağla yav gsc forumu mu dostlar kıraathanesi mi belli değilŞu konunun ağzına edip durmayın