Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutarız abi niye tutamayız?

Bir tek biz oyuncular gitmek istediğinde tmm o zaman deyip 3 kuruşa gönderiyoruz.

Biz zamanında bize gelmek için ortalığı yakan denayeri onyekuruyu vs alamadık kulüplerinde kalıp it gibi oynadılar yani mecbur futbola küsecek halleri yok
Gitmek isteyen oyuncudan performans almak zor olur. Tabi 3 kuruşa değil kar edeceğimiz bir teklif gelmeli. Ben Efe Akman'ın çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve rotasyona onu katmalıyız o yüzden 5milyon civarı bir teklife evet derim bir de Eyüp Aydın'ı alırız.

Berkan, kendisine haksızlık edildiğini düşünüyor olabilir ki katılırım. Takımda dökülen oyuncuları sahada, Berkan' ı kenarda tuttuğu zamanlar oldu. Okan Hoca' yı en başından beri ilk defa o konuda eleştirdim, ligin sonlarına doğru. Mertens ve Sergio' nun ayakları gitmiyor ve bunu herkes görüyorken, Berkan-Midtsjö ve Kaan' ı ya çok geç aldı ya da hiç almadı oyuna...

Gitmek isteyen oyuncudan performans almak zor olur. Tabi 3 kuruşa değil kar edeceğimiz bir teklif gelmeli. Ben Efe Akman'ın çok özel bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve rotasyona onu katmalıyız o yüzden 5milyon civarı bir teklife evet derim bir de Eyüp Aydın'ı alırız.
efe 17 olmuş bence de şans verebiliriz artık ama temaslı oyunda nasıl olur bilmiyorum

altyapı çok farklı

iyi topçu kendini antreman maçlarında belli eder

altyapı topçuları belli ki gelişmemişler

Önce satışları yaparız sonra gelişmeler hızlanacaktır müsterih olalım.

Berkan kalacak, ne düşmanmışsınız ya şu yorumlara bak.

Diğerleri İsmail Yüksek’e nasıl sahip çıkıyor az elinizdekinin kıymetini bilin.

Barışla Kerem’e de aynı muameleyi yaptınız utanmadan.
marcao kerem kavga ettiğinde ikisini de harcayacaklardı
yok keremin tarafındakiler yok marcaonun tarafındakiler
bizim kadar oyuncusunu değersizleştiren yok herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt