- 26 Ocak 2021
- 35.371
- 33.982
- 2.233
Post atta konuşalım o zaman sayın dembele.Transfer nöbetinde eskiden transfer dışında kadın konuşulurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Post atta konuşalım o zaman sayın dembele.Transfer nöbetinde eskiden transfer dışında kadın konuşulurdu.
Kçımza sokcaz rdsh afedersinZakharyan - Konstantelias - Rieder - Baturina dörtlüsünü devre arası baya kovalamıştık
Bu herifler ne olacak şimdi.
Keramettin admir saplama modunu açmış arada beni de kaynatmak istiyorsun demek.Post atta konuşalım o zaman sayın dembele.
ilkay
salah
firminho
bernardo silva
neymar
mane
lewa
ramos
bunların ciddili arabistan transfer haberleri var lewa harici hepside gider
Niye ki hocam. Samassekou 14m etmiş. Siyahi Berkan
Evet de bizde düzenli oynayan genç düşük maaşlı MT tecrübeli orta saha oyuncusu en az €15m eder ztn.takımında oynuyarak gitmiştir rtaş. berkan ayda yılda bir oynuyor bizde.
kesinlikle gelmeyecekasporu açtım onur yıldız diye biri tielemansı Galatasaray kadrosuna yazdı direkt kapattım bu insanlar bu işten para kazanıyor
Birde bu araplar çıktı başımızailkay
salah
firminho
bernardo silva
neymar
mane
lewa
ramos
bunların ciddili arabistan transfer haberleri var lewa harici hepside gider
Bvb ya da cillareal diyollaBu çocuk noldu
![]()
Fabian Rieder - Oyuncu profili 24/25
Fabian Rieder, 22, İsviçre ➤ VfB Stuttgart, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 16 Şub 2002, Bern, İsviçrewww.transfermarkt.com.tr
@Okan Özkan