Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzin verip vermemeklik bir durum yok ortada demek istedim. Avrupa'da serbest ticaret söz konusu o yüzden engel koyamazlar. Sen simdi örnek olarak Avusturya'da çalışıyorsun yarin bir Arap ülkesinden astronomik iş teklifi alıyorsun, büyük ihtimal gidersin. Burada aynı şey söz konusu. Bir engel koyamazlar önüne. Nasıl bir kaç sene evvel Çinli takımlar parayı basıp oyuncuları aliyordu şimdi sira Araplarda. Birşey yapabilmiş olsalar Çinli kulüplere yapılırdı yani.
Bildiğim kadarı ile Çin fifaya filan bağlı değil. Ama Suudi Arabistan bağlı. Zaten bu oyuncuları alma sebepleri dünya kupası organizasyonu. Devlet destekli birde. Sen bunlara bazı kurallar yaptirimlar koy birde dünya kupası ev sahipliğini vermeyeceğini söyle bence olay bıçak gibi kesilir. Senin dediğini anladım ama bence sorun bundan ziyade o fifa ve uefa organizasyonlarinda araplardan ciddi para yiyenler var diye düşünüyorum. Bu olaya el atilmama sebebi bu bence. Çin e bisey yapamamayi anlarım ama Arabistan aynı şey degil

Fifa nin getirisi nedir böyle bir yaptirimda? Mantik bulamıyorum. Kendilerine bir zararı yok. Karışmaz lar o yüzden. Adamların petrol parası var veriyorlar. Nasıl bir kac sene evvel Çinli takimlar benzer transfer yaptılar şimdi de Araplar yapıyor aynısını.
boyle giderse sahada oynanan futbolun temel amaci tamamen para olacak. bu rakamlara kim hayir diyebilir? en sonunda futbol ölür ve sadece bedevilerin takip ettigi bir spor olarak kalir.

ayni dislerini tirnaklarini soktukleri dev yirtici kedileri tasma takip gezdirdikleri gibi, yildiz futbolculari 10 kati fiyatlara aliyorlar. reva mı?

Ben aslinda yönetimden sezon erken acilacagi icin ve bizim icin maddi anlamda cok mühim CL gelirlerini kacirmamak icin , oyuncularla aylar önce görüsüp ön anlasma yapip transferleri cabuk bitirir beklentisine girdim.

Umarim cok gec kalmazlar. Eksik kadro ile ön elemelere cikmasak daha iyi olur. Evet rakipler güclü degil ama kimseyi kücümsemiyelim, cünkü onlar da bir ümidle bu maclara cikiyorlar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konustugun oyuncular ilk 5 lig icinde devam etmek istedikleri icin, ilerleme kaydedilemiyor. Bir de Arap cikinca, zor durumda kaliyorsun.

SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zakaria_profile_avatar_final_22-23

uefa ve fifaya çok şey atfediyorsunuz

uefa dediğiniz yapı şampiyonlar ligindeki para 3 4 ligde biriksin diye formatı sürekli onlar lehine değiştirdi

yeni nesil zannediyor ki premier lig kendi kendine muhteşem bir organizasyon kurdu para kazandı o yüzden 5 takımla şl olsa bile mantıklı

oysa durum öyle değildi 4 ligindeki 16 takımla para kazandığı yerde 50 ülke geri kalan 16 takımı sokmak için yarışıyor

İcardi olmazsa Zaniolo da giderse takımda üst seviye, maç alacak adam kalmaz.O yüzden Zaniolo her türlü kalsın.İcardi yerine ortalama bir adam bile alsak Zaniolo bu sene İcardi'nin yaptığının fazlasını yapar her türlü.Lig üstü 2 adamımız varken hucümda max 1 tanesini kaybedelim.İcardi'yi bağlarsak Zaniolo'yu satmayı düşünebiliriz o zaman ki ben Zaniolo'nun seneye absürt goller atacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt