Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben %20 falan görüyorum kalma ihtimalini icardi'nin

olursa da ağustostan önce olmaz gibi, bu yüzden ön eleme maçlarına kadar mutlaka iyi bir forvet almalıyız.

Al Taawoon Arabistan’ın ortasında çölde yer alıyormuş, Icardi zor gider buraya. Riyad falan değil küçük bir şehir. Şöyle bir stadları var

Ekli dosyayı görüntüle 205969
Gecen araplar redditte konusuyorlardi

Icardi ve Wanda'yi Bureyde'de hayal etsenize ahaha diye

Bence de gidecekleri bir yere benzemiyor

Riyad bile o kadar sey degil zaten. Dubai gibi Doha gibi degil yani

simeone direkt icardi yerıne olmaz onun yerıne daha net bir 9 numara lazım
bize esas as forvetın dısında iyi bir forvet lazım tahminim hoca fizikli pivot isteyecektır hajı wright gibi
ama bence sprinter bir zenci bulsak daha iyi 2.forvete
Simeone stili bu sezon ki İcardi'ye benziyor. Ya da vereceğiz parayı Pavlidis, Dovbyk falan çekeceğiz. Yedek forvet olarak Douv,ikas, Ayase Ueda olabilir ben izlemedim ama izleyenler övüyor ciddi şekilde. Breteon Diaz boşta bu arada kimse ile ismi de çıkmadı 2. forvet olarak düşünülebilir hem kanatta oynayabiliyor milli takımda izlerken fizik, hız, top sürme ile Sötloth'ü hatırlatmıştı bana.

Gecen araplar redditte konusuyorlardi

Icardi ve Wanda'yi Bureyde'de hayal etsenize ahaha diye

Bence de gidecekleri bir yere benzemiyor

Riyad bile o kadar sey degil zaten. Dubai gibi Doha gibi degil yani
Basbaya çöl yav milyoner olsan ne fayda burada doğru dürüst okulda yoktur üst seviye.

Karagumruk macindaki 3 - 3 bizi cok kizdirdi ama felaket de oynamadik. Bence ilk turu rahat geceriz. Icardi olmasa da Zaniolo oynar veya BAY oynar.

ben febeye içerde dışarda 3 geçirdiğimiz maçları izleyip maç merkezindeki yorumları okuyacam

En az 1 ay aynı konuyu okuyacağz buna üzlüyorum. Adamın s değil tatilini yapıyor psg nin oyuncusu belki önce adamların kampına katılacak. Ota boka her habere çocuk giib inanıyorsunuz yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt