Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simeone stili bu sezon ki İcardi'ye benziyor. Ya da vereceğiz parayı Pavlidis, Dovbyk falan çekeceğiz. Yedek forvet olarak Douv,ikas, Ayase Ueda olabilir ben izlemedim ama izleyenler övüyor ciddi şekilde. Breteon Diaz boşta bu arada kimse ile ismi de çıkmadı 2. forvet olarak düşünülebilir hem kanatta oynayabiliyor milli takımda izlerken fizik, hız, top sürme ile Sötloth'ü hatırlatmıştı bana.

Villarreal?

Umarim icardi transferi uzamadan olumlu veya olumsuz en gec temmuz basinda netlesir de bizde ona göre yolumuza bakariz

Biliyorum icardi gibisi bulunmaz. Ama olmazsa da onun profilinde 1ci forvet ve hizli driblingci 2ci forvet bulmaliyiz

son dk golleri vs derken adam şanslıydı da bence

yauv anlamıyorlar

ben başdan baya önyargılıydım herife ama şu kadroyla buraya gelmesi büyük başarı

bak transferlerde göreceksiniz jj ben bunu alın dedim alamadılar bari bunu alın dedimde diyecek

şu kadroyu ver başka birine ts ile aynı puandaydı ligde avrupada 0 çekerdi

Arabistan'da fon tarafından satın alınan kulüpler Al-Ahli, Al İttihad, Al Nassr ve Al-Hilal.

Al-Taawon destek verilen kulüplerden değil. Dolayısıyla İcardi haberleri reklamdan öteye geçmeyebilir.

Destek verilen 4'lüden birisi ilgilenirse işin rengi değişir tabi

yauv anlamıyorlar

ben başdan baya önyargılıydım herife ama şu kadroyla buraya gelmesi büyük başarı

bak transferlerde göreceksiniz jj ben bunu alın dedim alamadılar bari bunu alın dedimde diyecek

Konyalı Abdülkerim, futbolcu değil denilen boey, Altay'ın forvetini sol bek kullanarak şampiyon olduk, Fenerbahçenin kadrosu bizden iyi değil ama yüzde yüz daha derin

yauv anlamıyorlar

dikkatimi cekenn 2 sey vardı.yararsız dedikelri rossiyi surekli oynattı,öyle veya öyle katkı aldı istatsitik olarak(asist),valenciayı asla oyundan cıkarmadı.çünkü bilyodu tehlike yaratacagını

şenolda cenk tosunu hep oyunda tuttu

Metin Öztürk'ten Icardi açıklaması: "Icardi, başka kulübe gitse bile teklifi bize söyleyecek. 2.5 saat önce kendisiyle konuştuğumuzda Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini yineledi. Takımımıza kazandırmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor."

O işler öyle değil Gomis de de böyle deniyordu paracı diye hepimiz kızdık 0.5 m euro yüzünden 50 milyonluk olduk. O dönemden farkı yönetimimiz iyi o konuda şüphe yok ama Icardi seviyesinden indiğimiz an kimse orayı dolduramaz şu an Ronaldo gelse o bile dolduramaz.
1-2 milyon için vazgeçelim demiyor ki kimse ama konuşulan para yıllık 20-30 milyon. Bir de Gomis, İcardi gibi değildi yeri gayet dolabilir bir oyuncu idi o tamamen o dönemki yönetimin beceriksizliği.

Metin Öztürk'ten Icardi açıklaması: "Icardi, başka kulübe gitse bile teklifi bize söyleyecek. 2.5 saat önce kendisiyle konuştuğumuzda Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini yineledi. Takımımıza kazandırmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor."
alper admin gibi oltaya getirmiyosun de mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt