Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.774
- 26.457
- 2.948
Jesus uçuyor okan anadolu hocası
fbli murat zorlunun neyi oluyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jesus uçuyor okan anadolu hocası
Icardi buralara giderse son kontratı olacağının bilincinde olmalı bence. 2 yıl için 40 demek, sonra emeklilik demek. Bizde kalsa 5 yılı vardır, 5 yılda da o parayı kazanabilir. Oralara gidecekse bir 50 milyon senelik almalı bence. Bu arada adamın top oynadığı şehirler: Barcelona-Milano-Paris ve İstanbul. Çok oturtamadım orayı şahsen. Ayrıca fosil yakıtların olmadığı bir dünya bir an önce gelmeliGecen araplar redditte konusuyorlardi
Icardi ve Wanda'yi Bureyde'de hayal etsenize ahaha diye
Bence de gidecekleri bir yere benzemiyor
Riyad bile o kadar sey degil zaten. Dubai gibi Doha gibi degil yani
ffp ile ugrasan fatih terim,psg karsısına ömer bayram ve emre mor la cıkan bi fatih terim ne yapsınO dönem ki transfer dönemleri iyi sabretmişiz Gomis gidiyor 2 forvet geliyor dediler en son transferin son günü A spor'a bağlanıp Ömer ile kapattık demişlerdi. Umarım orta yol buluruz da kalır aksi durumda gelecek forvete şimdiden sabırlar diliyorum bu kadar üst düzey bitirici sonrası üzerinde ciddi baskı olacak kaçan gollerden sonra tribünlerden garip garip sesler duyabiliriz.
icardi ile yatıp icardi ile kalkıyoruz resmen
diğer hiçbirşeye odaklanamıyoruz gs adına
herif resmen kendini 45 milyon Galatasaraylıya aşık ettirdi
Jesus kullansaydi, İsmail Kartal nasıl kullanıyordu ?
Yalan o. Tüm takımlara 1 milyarlık maaş bütçe işi kolpa. Devlet fonu 4 takımı satın aldı onlar üzerinden yapıyor yatırımları.1er milyar euro maaş bütçesi ne la.İcardi gidecekse de 40-50 alsın bari
her işimiz bitti renan lodimiz kaldıİcardi kalacak da zaten, bu keşmekeşte Renan Lodi'yi çeksek Atletico'dan.
Fatih hocanın da hataları vardı yerlilere gereksiz güvendi sahada olmamayı hak edenlere gereksiz süreler verdi modern futbol diye diye eski sistemini silip attı 6 numarasız oynadık. Muhtemelen bu inatları olmasa 6 sene üstte üstte şampiyon olduk marşı bestelenmişti.ffp ile ugrasan fatih terim,psg karsısına ömer bayram ve emre mor la cıkan bi fatih terim ne yapsın
olm bi sus yayalnız bu paredeste de inanılmaz bi aura var.o gözler falan,zaten yakısıklı da o da acayip
Umarım yönetimden kimse bu kafada düşünmüyodur. Şahsen Maccabi Haifa deplasmanına bile Kazımcan'la çıkmak istemiyorum şimdilik.her işimiz bitti renan lodimiz kaldı
2021de hataları oldu evet ama 2020 ve 2019da hatası yoktu.pandemiye denk gelmesek zaten sampiyonduk yine.en iyi futbolu o 8 maclık dönemde oynadık.Fatih hocanın da hataları vardı yerlilere gereksiz güvendi sahada olmamayı hak edenlere gereksiz süreler verdi modern futbol diye diye eski sistemini silip attı 6 numarasız oynadık. Muhtemelen bu inatları olmasa 6 sene üstte üstte şampiyon olduk marşı bestelenmişti.
alıştır kendini kazımcanaUmarım yönetimden kimse bu kafada düşünmüyodur. Şahsen Maccabi Haifa deplasmanına bile Kazımcan'la çıkmak istemiyorum şimdilik.