Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Arabistan haberlerini bilerek yayıp, topa o kesimi sokmaya çalışanlar olduğunu düşünüyorum. Ödleri kopuyor alacağız diye. Fabrizio'ya bile para vermiş olabilirler o garip haberi yapması için.

Selahattin Baki adlı fenerli yöneticinin fonladigi hesaplar çıkarmış bu kolpa haberi. Yani evet yine bir günahların takımı eylemi. Herifler saf kötülük.

şu keande inşallah olur 2. forvet olarak

o tarz bir forvet eksikliğimiz senelerdir var

bugun zaniolo gsde çok mutluyum hayatımın en güzel 4 ayını yaşattılar bana demiş

ikisi iyi arkadaş

kerem icardi
zaniolo kean

işbirlikleri cl maçlarında bizde çok iş görür

birde yediği kırmızı çok çok hayırlı oldu
fb maçında eli kolu yerinde duruyordu bir kere bile tuhaf bir hareket yapmadı koçm

şu keande inşallah olur 2. forvet olarak

o tarz bir forvet eksikliğimiz senelerdir var

bugun zaniolo gsde çok mutluyum hayatımın en güzel 4 ayını yaşattılar bana demiş

ikisi iyi arkadaş

kerem icardi
zaniolo kean

işbirlikleri cl maçlarında bizde çok iş görür

birde yediği kırmızı çok çok hayırlı oldu
fb maçında eli kolu yerinde duruyordu bir kere bile tuhaf bir hareket yapmadı koçm
moise kean gelirse intihar ederim

Fatih Terim'in Milan'dan istediği genç! hocamında favorisiydi

Selahattin Baki adlı fenerli yöneticinin fonladigi hesaplar çıkarmış bu kolpa haberi. Yani evet yine bir günahların takımı eylemi. Herifler saf kötülük.
Resmen Araplara alın bu adamı diyorlar işte. Uğraşıyorlar sosyal medya yoluyla. Korkunun ecele faydası yok.

musap aydınlı forumda mı sevgili kardeşim benim,kendini frenlemişsin sanki,gerci engellisin bende göremiyorum ama forumun bi degeri oldugunu biliyor,gözlerinden öpüyorum.herseye alınma,gücenme :sneaky:

Ya ohoo daha durun

Daha bunun iki üç tur daha Arabistan haberi var

Nagelsmann antrenmanda görmek istiyoru var

Nagelsmann performansından memnunu var

PSG ile hazırlık maçı kadrosuna girmesi var

Bayern santrfor arayışında istediğini bulamadı Tuchel'in eski öğrencisi Icardi bir opsiyon olabiliri var

PL'de bir kulübün ucuza deneyelim ne var ki sadece yıllık £11m vercez kariyerli adam diyişi var

Inter Juve Milan Roma dörtlüsünün köpekbalığı gibi etrafında dolanması var

Her hafta yok correiro del sport yok la gazetta dello sport yok calciomercato yok tuttomercato yok tuttosport bilimum italyan fotomaçının Icardi bombası haberi var

Atletico'da Simeone'nin onu çok istiyorum o benim kafada herif demesi var

Atletico'daki Arjantinlilerin herifin peşine düşmesi var

Di Maria ile Messi onu aradı MLS'te görmek istiyorlar demesi var

Son dakika!! Ali Koç devreye girdi!!si var

Varoğlu var

Daha yolun başındayız

Enseyi karartmayın! Kimse kolay olacak demedi. Fakat bu çetin mücadelede mutlu son da var

Ya ohoo daha durun

Daha bunun iki üç tur daha Arabistan haberi var

Nagelsmann antrenmanda görmek istiyoru var

Nagelsmann performansından memnunu var

PSG ile hazırlık maçı kadrosuna girmesi var

Bayern santrfor arayışında istediğini bulamadı Tuchel'in eski öğrencisi Icardi bir opsiyon olabiliri var

PL'de bir kulübün ucuza deneyelim ne var ki sadece yıllık £11m vercez kariyerli adam diyişi var

Inter Juve Milan Roma dörtlüsünün köpekbalığı gibi etrafında dolanması var

Her hafta yok correiro del sport yok la gazetta dello sport yok calciomercato yok tuttomercato yok tuttosport bilimum italyan fotomaçının Icardi bombası haberi var

Atletico'da Simeone'nin onu çok istiyorum o benim kafada herif demesi var

Atletico'daki Arjantinlilerin herifin peşine düşmesi var

Di Maria ile Messi onu aradı MLS'te görmek istiyorlar demesi var

Son dakika!! Ali Koç devreye girdi!!si var

Varoğlu var

Daha yolun başındayız

Enseyi karartmayın! Kimse kolay olacak demedi. Fakat bu çetin mücadelede mutlu son da var
Üzgünüm ama şu döngüyü yaşayıp aldığımız hiç bir oyuncudan verim alamadık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt