Transfer Nöbeti #1 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefsizler bizi kutlamadılar fbyi kutlamışlar hemen

şu chpden sn 6 ayda uzaklaştığım kadar hiçbirşeyden uzaklaşmadım akp bile bana daha yakın geliyor!!!

gs kırmızı çizgimdir bundan sonra en ağır chp düşmanıyım!!!!!

benim iki kuzenim istanbulun en genc zenginleri oldu diye akp milletvekili teklifi götürmüş ama reddetmişler.bizim sülale full chpli ama zafere falan kayıyoruz ne yazıkki

şu chpden sn 6 ayda uzaklaştığım kadar hiçbirşeyden uzaklaşmadım akp bile bana daha yakın geliyor!!!

Gs benim için daha önemli, o yüzden daha oy vermem bunlara hiçbir şartta

Gs benim için daha önemli, o yüzden daha oy vermem bunlara hiçbir şartta

Araplar şu ana kadar transferi hedefi olarak sadece müslüman oyunculara yönelmedi mi?

Icardi başkasına benzemez rtaş. Falcao peşinde koşarsan Falcao katkısı alırsın.

Evet Erden başkan bunun zor bir durum olduğundan da bahsetti haklı olarak. Hassas bir süreç, sonuçta fırsat transferi kovalarken kadroyu eksik bırakırsak CL'den elenip 30-40m avrodan olmak da var. Ben yine de eldeki topçulara ve yönetime güveniyorum, bence bu almaya değer bir risk. Bu arada bizim için 31 Ağustos esas önemli tarih, çünkü sonrasında gelecek adamları CL kadrosuna yazdıramıyoruz yani o noktada ancak ligde kullanılabilecek adamlar ve ya tutarsa tarzı gençler gelir.

niye küfür ediyon ki..

Kusura bakma alındıysan ama yazilana uygundu ( küfür hariç )

?

20 milyar geçen haftanın olayı da her kulübe vermiyorlar diye biliyorum. O 4 kulübe veriyorlar herhalde, diğer takım taraftarları ağlıyordu, biz de büyük takımız falan diye. Neyse uzar gider bu mevzu.
abi öncelikle Allah sana

icardiyi
paredesi
lo celsoyu
blası
moise kean Galatasaray olumlu haberlerini vermeyi nasip etsin

sonra abi bu avatarında bişey var,yorumlayamıyorum

SON DAKİKA - Steven Gerrard, Al İttifaq ile anlaştı. (Arriyadiyah)

Bizim tayfa wanda yengenin postlarını esir altına almış Galatasaray’da kalın diye çok iyi yav

Bu Arabistan haberlerini bilerek yayıp, topa o kesimi sokmaya çalışanlar olduğunu düşünüyorum. Ödleri kopuyor alacağız diye. Fabrizio'ya bile para vermiş olabilirler o garip haberi yapması için.
Fabrizio şakasız Ali Koç beslemesi

Parayı verip twiti attırıyosun

Bizim cenahta böyle şeylere milyonlarını akıtan keriz de belli

Vallaha icardi öyle bir etki biraktiki, lig bitti sokakda dolanan veledler aşkın olayım şarkısı ile sokakları inletiyorlar. Adam resmen bir nesili Galatasaray taraftarı yapmıştır. İnşallah bizde kalmak için herşeyi yapar. Kulüp olarak biz üzerimize düşeni yaparız.

Yarın Abdülkerim'e İcardi'nin akıbetini sorayım.
giphy.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt