- 26 Ocak 2021
- 34.992
- 33.637
- 2.183
Tatilde bir rahat ver diyerek seni azarladığını görür gibiyim.Yarın Abdülkerim'e İcardi'nin akıbetini sorayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tatilde bir rahat ver diyerek seni azarladığını görür gibiyim.Yarın Abdülkerim'e İcardi'nin akıbetini sorayım.
Bana verdiği sözleri tutmazsa görecem o azarlamayı.Tatilde bir rahat ver diyerek seni azarladığını görür gibiyim.
geçmiş olsun
hayırSeneye şampiyonluk çok da umrumda değil, sadece Avrupa'da basari istiyorum
Mapustan çıkmışsın "gönülsüz" motz
gecen yazdıgın italyan gencolar iyi ama istediğim buBu ne lan FM deney videoları gibi
inş bu yine bir şeyleri kıçından anlamıştır
Ne sözü aldın abdülkerimden formamıBana verdiği sözleri tutmazsa görecem o azarlamayı.
gecen yazdıgın italyan gencolar iyi ama istediğim bu
İmkansız Sergen. Juventus'un bu sezonki tek olumlu yanı belki de bu herif. Süper oyuncu, Marchisio veliahtı. Sanmıyorum alabileceğimizi. Biri Miretti yazmıştı o bile çok zor ama en azından onun hayalini kurmak mümkün
Aynısını düşünüyorum renktaşBu Arabistan haberlerini bilerek yayıp, topa o kesimi sokmaya çalışanlar olduğunu düşünüyorum. Ödleri kopuyor alacağız diye. Fabrizio'ya bile para vermiş olabilirler o garip haberi yapması için.
A.K. adlı elemandan her türlü pislik beklenir.Bu Arabistan haberlerini bilerek yayıp, topa o kesimi sokmaya çalışanlar olduğunu düşünüyorum. Ödleri kopuyor alacağız diye. Fabrizio'ya bile para vermiş olabilirler o garip haberi yapması için.
Vallaha 6-7 transfer sadece olası ayrılıklar ve geçen seneden kalma eksik olan bölgeler için geçerli olur. Bu sene 3 kulvarda oynacagiz ve bunun için geniş bir rotasyona ihtiyaç var. Bu acigida gurbetçi futbolcular ile kapatmaliyiz. Sayı kaç olur bilemicemgedson olayından sonra herşeye hazırlıklı olmakta fayda var.
icardi kesin gelecek, geldi vs. diye düşünmeye gerek yok. şartları zorlayalım ok ama olmuyor ise alternatiflere yönelip kadromuzu muhafaza etmeye bakalım.
mostafanın satılacağını düşünürsek bu takıma şuan için asgari olarak en az 2 santrafor, 1 sekiz numara, 1 sol bek gerekiyor.
boey ve nelsson satıldı diyelim ki gayet olası duruyor, en az 6-7 tane a kalite transfer ihtiyacı doğuyor.
bu kadar işten hatasız sıyrılmak için bir oyuncuya takılıp bütün odağı oraya harcamamak gerek.