- 18 Mayıs 2011
- 52.992
- 56.875
- 4.613
transfer isleri mehmet ozbeke birakilarsa kabagi yeriz, insallah Ali Yigit'e filan birakirlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk derdimizde bu tabitransfer isleri mehmet ozbeke birakilarsa kabagi yeriz, insallah Ali Yigit'e filan birakirlar
Mehmet Ozbek gelirse eger fener transfer yapmadan sampiyon olurilk derdimizde bu tabi
şu ortamda başarılı - rahat ortam bozulursa ve ordan kaynaklı takım içi sıkıntı çıkarsa - tepside momenti gözünü karartıp şelale gibi para akıtan fenere teslim ederiz.
sonra bugünleri anıp çok laf ederiz.
Şampiyon kim olur bilmemde biz 5inci falan oluruz ,Mehmet Ozbek gelirse eger fener transfer yapmadan sampiyon olur
Galatasaray 5.Şampiyon kim olur bilmemde biz 5inci falan oluruz ,
İlkay 10 no oynar. 2 Side gelebilirtek hakkınınız var
ilkay mı fofana mı?
çok net tablo yapmışsın eline sağlıkMuhtemelen Nelsson gider Emin gelir +1 yabancı hakkını ön bölgelerde kullanırız.
Muslera(1)
Günay
Transfer(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Dubois(5) - Nelsson(6-?) - Kaan - Berkay
Torreira(7) - Transfer(8)
Berkan - Demirbay
+Eyüp Aydın
Yunus - Transfer(9) - Barış
Yusuf Sarı - Mertens(10) - Oğuz Aydın
Icardi(11)
Transfer(12)
Yerli transfer
Ulan adamı söyleye söyleye zorla getireceksinMehmet Ozbek gelirse eger fener transfer yapmadan sampiyon olur
geldi bile olm , sen yat.Ulan adamı söyleye söyleye zorla getireceksin
avatar yaparsınUlan adamı söyleye söyleye zorla getireceksin
Yabancı kuralı böyle olduğu senaryoda yerli oyuncuları satmaya karşıyım zaten 30 m euro Barış'ı satsak yerine alabileceğimiz adam bu seviyelerde olmayacak o yüzden seviye düşürmeyip maksimum şekilde devam edelim.çok net tablo yapmışsın eline sağlık
2 no - 8 no - 9 no lu transferlere abi bütçe mütçe dememesi lazım yönetimin.
Erden Timur'da kalıp buralara bizi mahfetmeyecek şartları - kontratları oturtması lazım.
Bana göre Nelsson gider - BAY'Da %51 gidecek gözüyle bakıyorum. O senaryoda BAY yerine sol açıkta yabancı bakılabilir ama stoper rotasyonunda ne yaparız bilemedim.
Yok ben büyük abiciyimavatar yaparsın
ben ondan ziyade Cenk Ergün'e güvenmiyorum ... özellikle kontrat konularında.Mehmet Ozbek gelirse eger fener transfer yapmadan sampiyon olur