Zaha’nın maaş yükü olmasa tutalım, bir sene daha deneyelim derim de maaşı korkutuyor. Ondan çıkıp 8-10’a o para ile transfer yapılır. Kerem giderse korkutan skor tarafı değil de asist katkısı daha çok. Barış-Oğuz falan fizikli skorer kanat tipinde. Pır pırı rahat buluruz da o asist katkısı tarafı beni düşündürüyor açıkçası.
%100
zaha'dan bence çıkmamız lazım - maaşını indirmez o adam. gerçi o maaşıda başka yerde bulamazda. o konuda haklısın , makul seviyeye inerse (ama adamda zaten kontrat var niye insin diyorum kendi kenime)
Ortasaha güçlenirse bende olabilir taraftarıyımda - çok şahsi mantalitede adam.
hep öyle oynamış yani - hızıda çok iyiyken, EPL de geçiş oyununda açık defansa karşı enfesti tabii. burda birii geçse 2 incisi - hadi kurtuldu 3üncüsü geliyor karşına - orda yetmiyor Zaha işte. Maaş konusuda cabası.
ben londra'ya döner gibi bakıyorum.
benim pırpırdan kastım mesela Gomis besleyen Rodrigues...ya da Onyekuru (gerçi skorerlikte vardı onda ama) gibi profil lazım solda bence . sağ tarafta acele etmeden oyunu karşıa yıkan takımda Ziyech kaldırır ofansif yükü. ama iki tarafında top karşıdayken pres konusundanki durumuda önemli.
seken topu sürekli toplayan takım izlemek istiyorum ben - ortasahası zınk diye boşalan - sürekli arkaaya topu deparla kovalayan defans hattı falan görmek istemiyorum.
Kaldı ki o oyunumuz bizim biraz çözüldü- topa sürekli sahip olup ortasahanın önünde oyun kurar modda yorulmadan oynadığımız her maçı çok rahat aldık- skor olmasa bile %100 aldırk maçı dedirttik.
o konuda Okan hocada iraz geliştirmesi lazım oyunu - yeri geldiğinde B planı saha içi kili forvete dönerek işler bile deneyebilir. 2 senedir oynadığımız oyunlarda ilk sene her anlamıyla rahat aldık , ikinci senede bireysellere çok bağlandı o konu. Prag Kopenhag içerideki Fener maçlarında ciddi presle karşılaştık - sorun yaşadık.