Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rastalı saça dönmediği takdirde Zaha falan görmek istemiyorum marifet saçtaymış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sezon öncesi kampi yemis bir zahayi ben görmek isterim acikcasi bir kere

ziyek de ayni

umarim icardi de katilir buna

Tamamen çıkan bazı haberlere göre hissiyat olarak ben sağ bekin Ridley Baku, Gendrey, Seneya'dan biri olacağını orta saha içinde çok isim geçecek ama sonuçta Dominguez veya Amrabat'tan biri gelecek gibi geliyor bana. Oğuz Aydın, Bertuğ Yıldırım, Emirhan İlkan, Yasin Özcan veya Berkay Yılmaz'ı da yerli olarak alacağımızı düşüncesi ve isteğindeyim.

Gayet makul joker oyuncular iyidir ekstra maliyete gerek yok hem sağ bek yedeği hem sol bek yedeği olur üstüne gurbetçi sol bek Berkay alınır iyi bir sağ beke iyi durumda oluruz.

ayrılması beklenen veya ayrılması olabilir diye düşünülen isimler

aurier
ross
dubua
yusuf
oliveira
tete
ndombele
ziyech
zaha
zaniolo
vinicius

miçö
morutan
cicaldau

gibi isimlerde de durum belli değil

son 2 sezon transfer başarımız biraz abartılıyor bu tabloya bakarak

transferlerin neredeyse yarısı çok da tutmamış

neyse ki tutanlar çok iyi tutmuş ki takım 2 sezonu onlarla götürdü

yukarıdaki isimler totalde korkunç bir maliyet aynı zamanda

artık daha makul ve nokta atışı davranma zamanı

Gayet makul joker oyuncular iyidir ekstra maliyete gerek yok hem sağ bek yedeği hem sol bek yedeği olur üstüne gurbetçi sol bek Berkay alınır iyi bir sağ beke iyi durumda oluruz.

mehmet özcan sallamis. 12 yabanci hakkinda yedek bekin yabanci olma ihtimali yok. 14 yabancida bile tercih edilmedi. sag beke alamayip dübür'le sezona girmeyiz herhalde.

Zaha’nın maaş yükü olmasa tutalım, bir sene daha deneyelim derim de maaşı korkutuyor. Ondan çıkıp 8-10’a o para ile transfer yapılır. Kerem giderse korkutan skor tarafı değil de asist katkısı daha çok. Barış-Oğuz falan fizikli skorer kanat tipinde. Pır pırı rahat buluruz da o asist katkısı tarafı beni düşündürüyor açıkçası.
%100

zaha'dan bence çıkmamız lazım - maaşını indirmez o adam. gerçi o maaşıda başka yerde bulamazda. o konuda haklısın , makul seviyeye inerse (ama adamda zaten kontrat var niye insin diyorum kendi kenime)
Ortasaha güçlenirse bende olabilir taraftarıyımda - çok şahsi mantalitede adam.

hep öyle oynamış yani - hızıda çok iyiyken, EPL de geçiş oyununda açık defansa karşı enfesti tabii. burda birii geçse 2 incisi - hadi kurtuldu 3üncüsü geliyor karşına - orda yetmiyor Zaha işte. Maaş konusuda cabası.

ben londra'ya döner gibi bakıyorum.

benim pırpırdan kastım mesela Gomis besleyen Rodrigues...ya da Onyekuru (gerçi skorerlikte vardı onda ama) gibi profil lazım solda bence . sağ tarafta acele etmeden oyunu karşıa yıkan takımda Ziyech kaldırır ofansif yükü. ama iki tarafında top karşıdayken pres konusundanki durumuda önemli.

seken topu sürekli toplayan takım izlemek istiyorum ben - ortasahası zınk diye boşalan - sürekli arkaaya topu deparla kovalayan defans hattı falan görmek istemiyorum.

Kaldı ki o oyunumuz bizim biraz çözüldü- topa sürekli sahip olup ortasahanın önünde oyun kurar modda yorulmadan oynadığımız her maçı çok rahat aldık- skor olmasa bile %100 aldırk maçı dedirttik.

o konuda Okan hocada iraz geliştirmesi lazım oyunu - yeri geldiğinde B planı saha içi kili forvete dönerek işler bile deneyebilir. 2 senedir oynadığımız oyunlarda ilk sene her anlamıyla rahat aldık , ikinci senede bireysellere çok bağlandı o konu. Prag Kopenhag içerideki Fener maçlarında ciddi presle karşılaştık - sorun yaşadık.

mehmet özcan sallamis. 12 yabanci hakkinda yedek bekin yabanci olma ihtimali yok. 14 yabancida bile tercih edilmedi. sag beke alamayip dübür'le sezona girmeyiz herhalde.
Aslında mantıksız değil yerli sağ ve yerli sol bek alternatifleri kaliteyi inanılmaz düşürüyor ama 1 yabancıyla aynı zamanda 2 mevkiyi güzel şekilde yedeklemiş oluyoruz.

Yabancı + yerli ben çok takılmıyorum 12'ye düşse bile biz yerlilerle başarılı olan bir takımız nokta atışı yabancılar gelir.

İlkay fbye gidip 3-4 sene sonra gsden kimse beni aramadı diye demeç verirse

şun kulupde olan herkesi bir ömür boyu dşman bellerim!!!!

bizim kulubun yapmadıı şey değil böyle işler!

Ayriyeten sportf aş ataması niye taaasaa 26. haziranda!!!!

bu dönemden beklentilerim:

*erden beyin kararını bir an önce verip, görevine devam etmesi.
*kiradan dönecek olan emin ve yunus'un takımda kalması.
*nelsson ve sanchez'den en az birinin takımda kalması.

-yerli transfer olaraktan:

oğuz aydın
emirhan ilkan
yasin özcan

-yabancı transfer olaraktan:

sağ bek
merkez orta saha
ofansif orta saha
alternatif santrafor

Satış ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt