- 6 Eylül 2014
- 93.237
- 64.172
- 4.608
Başkanım birşeyler deniyordursun sabah kahvaltıda içmeye başlamış bu kez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanım birşeyler deniyordursun sabah kahvaltıda içmeye başlamış bu kez
2 sene etinden suyundan fazlasıyla faydalanırız.Dubois'in o kadar da yaşlı olmadığını ekim ayında 30 yaşına gireceğini de unutmamak lazım. Ben de onun joker olarak kalmasından yanayım.
- Fenerbahçe Jose Mourinho'yu duyurdu.
Dursun Özbek: "Demek ki geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın yarattığı etki diğer takımları bayağı endişelendirmiş ki çok yüksek maliyetli işlere giriyorlar. Hiç fark etmez, Galatasaray Galatasaray'dır. Her zaman kazanan taraftır. Özellikle Mayıs'a gelince."
01.09.2024Bi endişelenmedim değil...
Dursun Özbek: “Kimse merak etmesin transfer hazırlıklarımızı çok önceden yaptık. Biz hazırız!”
O günü daha kimse unutmaz.01.09.2024
Forumda Vecino yangını
Baba Dubois de Demirbye gibi teknik ama ağır. Yerelde iş görür ama Avrupa da zor2 sene etinden suyundan fazlasıyla faydalanırız.
Valla defanstta fazla yabancı. kullanmayaalim. 12 yabanci olacak.ben onu dusunuyorum. Sola barış alperde yedekleyebilir arada. Genelde önde oynar tabiköhn için daha tam karar veremiyorum ya.
sağ bek için:
transfer-kaan (dubois)
sol bek için:
köhn-dubois
rotasyonu iyi gibi.
tek transferle bek işini çözebiliriz böylelikle.
Ulan seni savunduk burda.Barış savaş beka sorunudur
kerem kesin olarak ligin en iyi yerli oyuncularından biri. kötü günler geçirmesi bu gerçeği değiştirmiyor. ancak ayrılık sanırım her iki taraf için de tam zamanı gibi. 15-20 m euro arası bir gelir getirip, kendi de yeni bir maceraya atılırsa her iki taraf için de en sağlıklısı olur gibi geliyor.Bu Oğuz Aydın'a fazla kafayı taktınız, ne ara bu kadar istenir oldu anlamadım. Aktürkoğlu kadar katkı vermesi de imkansıza yakın bence.
Zaten ilk 11 oyuncusu olmayacakkerem kesin olarak ligin en iyi yerli oyuncularından biri. kötü günler geçirmesi bu gerçeği değiştirmiyor. ancak ayrılık sanırım her iki taraf için de tam zamanı gibi. 15-20 m euro arası bir gelir getirip, kendi de yeni bir maceraya atılırsa her iki taraf için de en sağlıklısı olur gibi geliyor.
yine eylül başında transferin son gününde yeni ndombeleleri bekleyeceğiz!!!