Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Fenerbahçe Jose Mourinho'yu duyurdu.

Dursun Özbek: "Demek ki geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın yarattığı etki diğer takımları bayağı endişelendirmiş ki çok yüksek maliyetli işlere giriyorlar. Hiç fark etmez, Galatasaray Galatasaray'dır. Her zaman kazanan taraftır. Özellikle Mayıs'a gelince."

Özgüven böyle bir şey 👌
Galatasaray psikolojik üstünlüktür ☀️

Seçime kadar bankalar birliği anlaşmasından çıkılıyordu dimi...

boş yere yönetimini baskıya alıyor adam yaw inanılmaz

herkes biliyor temmuzun ortasından önce transfer yapmayacağımızı

Bu Oğuz Aydın'a fazla kafayı taktınız, ne ara bu kadar istenir oldu anlamadım. Aktürkoğlu kadar katkı vermesi de imkansıza yakın bence.

köhn için daha tam karar veremiyorum ya.

sağ bek için:
transfer-kaan (dubois)

sol bek için:
köhn-dubois

rotasyonu iyi gibi.

tek transferle bek işini çözebiliriz böylelikle.
Valla defanstta fazla yabancı. kullanmayaalim. 12 yabanci olacak.ben onu dusunuyorum. Sola barış alperde yedekleyebilir arada. Genelde önde oynar tabi

Bu Oğuz Aydın'a fazla kafayı taktınız, ne ara bu kadar istenir oldu anlamadım. Aktürkoğlu kadar katkı vermesi de imkansıza yakın bence.
kerem kesin olarak ligin en iyi yerli oyuncularından biri. kötü günler geçirmesi bu gerçeği değiştirmiyor. ancak ayrılık sanırım her iki taraf için de tam zamanı gibi. 15-20 m euro arası bir gelir getirip, kendi de yeni bir maceraya atılırsa her iki taraf için de en sağlıklısı olur gibi geliyor.

kerem kesin olarak ligin en iyi yerli oyuncularından biri. kötü günler geçirmesi bu gerçeği değiştirmiyor. ancak ayrılık sanırım her iki taraf için de tam zamanı gibi. 15-20 m euro arası bir gelir getirip, kendi de yeni bir maceraya atılırsa her iki taraf için de en sağlıklısı olur gibi geliyor.
Zaten ilk 11 oyuncusu olmayacak

Gelecek sezon planlaması için kadroyla alakalı şöyle düşünüyorum ;

Muslera-Günay gayet yeterli kale tamamdır. 12 yabancı hakkını Dubois ile harcayamayız hatta bence Köhn ile bile harcanmamalı. Çok iyi sağ bek ve sol bek bulup yedeğini Kaan-Barış ikilisi yapsak güzel olur. Sağ bek için Wan Bissaka-Assignon-Kumbedi ve dönme şansı varsa Boey düşünülebilir. Sol bek içinde benzer yaş aralığında isimler düşünülebilir mesela Kristiansen ve de Cuyper aklıma geliyor. İyi bir sol bek gelmediği takdirde Köhn kalabilir ama oraya bir geliştirme yapma şansımız varsa düşünmeliyiz. Sanchez-Nelsson-Abdülkerim üçüde kalsa çok iyi olur ama kolay olmayacaktır bu üçlü kalırsa Emin'den bonservis kazanılabilir. Ross ve Metehan kiralanıp gelişimleri takip edilmeli.

Mertens'in alternatifi olarak Yusuf Yazıcı düşünülebilir yerli kontenjanı içinde iyi olur. Orta sahaya Fofana imkansız gibi dursada denenebilir, Hojbjerg-Guendouzi vs bu tarz oyunun iki yönünü de iyi oynayan isimler düşünülmeli. Amrabat tarzı tek yönlü bir oyuncuya ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Torreira'yı iyi tamamlayacak bir oyuncuyu artık bulmalıyız bu mevki en önemli transferimiz olur. Orta sahada Demirbay ve Berkan yerli kontenjanı için yeterlidir hatta Eyüp'te kalabilir rotasyonda 5 oyuncu olması güzel olur. Torreira-Transfer-Berkan-Demirbay-Eyüp gerekirse Kaan'da bu rotasyonda düşünülür. Forvet içinde Icardi'nin yanına hızlı ve genç bir forvet eklemesi yapıp devam edebiliriz.

Bence en zor planlama kanat rotasyonumuz için olacaktır. Hem sayısal hemde nitelik olarak çok kalabalık bir mevki ve nerdeyse tüm oyuncuların hem kalma hemde gitme ihtimalleri var. Burası için düşüncem Zaniolo ve Tete'den iyi bir bonservis kazanıp mümkünse diğer isimleri tutmak (Ziyech, Barış, Kerem, Zaha, Yunus). Bu 5'li kalırsa oraya takviye gerekmez ama eksilen olursa 1 hamle de buraya lazım. Baya uzun uzadıya yazdım ama genel olarak takım iskeletinden oyuncu göndermezsek 4-5 takviye yeterli olur.

Dubois’in geçen sene başında da gönderilmesi yanlıştı.
Sonuçta sezonu sağ beksiz ve sol bek alternatifsiz ve hiç oynamayan Aurier’e maaş vererek tamamladık.
Bonservisi elimizde olan joker oyuncuyu bu sene kullanmakta fayda var.
Bazı önemli bölgelere bütçe ayırmak için elimizdeki oyunculardan da azami katkı almak şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt