- 20 Ağustos 2009
- 18.374
- 24.231
- 2.973
Kerem'e gitti diye bakıyorum fazla yıpratıldı iki tarafta önüne bakacaktır artık.Elimizde var bir tane ama gitmesi için çok uğraş sarf eden transfer manyağı şımarık taraftarımız var maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem'e gitti diye bakıyorum fazla yıpratıldı iki tarafta önüne bakacaktır artık.Elimizde var bir tane ama gitmesi için çok uğraş sarf eden transfer manyağı şımarık taraftarımız var maalesef.
Arkadaş bu bahaneyi kullanan adama ben soverim. Evet Galatasaray 'in o ara ihtiyacı yoktur, belki maddi olarakta durum yoktur. Ben taraftarım diye atıp tutan profesyonel futbolcu ezeli rakibe gidip bu şekilde konuşursa küfür yer. İlla türk kulübünde oynayacaksa zibilyon tane İstanbul takımı var.İlkay fbye gidip 3-4 sene sonra gsden kimse beni aramadı diye demeç verirse
şun kulupde olan herkesi bir ömür boyu dşman bellerim!!!!
bizim kulubun yapmadıı şey değil böyle işler!
Ayriyeten sportf aş ataması niye taaasaa 26. haziranda!!!!
Hoca mümkünse emekli şekilde takılsın.Fatih hoca sportif direktör?
Biletini kestik renktas.Elimizde var bir tane ama gitmesi için çok uğraş sarf eden transfer manyağı şımarık taraftarımız var maalesef.
Kaan , Barış Abdülkerim , Berkan , Demirbay, Eyüp
Suyun öteki tarafıda Oğuz'u çok istiyor acil olarak bitirmek lazım.kerem-oğuz aydın değişimi konusunda elimizi çabuk tutmalıyız
Melih Sönmez: "Muradım her daim feneri takipler. Gözden kacmis bu."Fbli olduğumu düşünüyosan raporlarsın ki ben de seni kuş imasından dolayı raporladım inşallah ban yersin![]()
2 bek fazla kohnun talibi varsa gitsin ozaman. Birtane sol beke iyi yerli bulunmaligeçen sezon da mitdsjö mu dubois mi gönderilsin derken dubois'in kalmasını istiyordum. bu sene de ilk günden yazdım. aynı kaan gibi bir çok mevkide oynayabilen bir oyuncu. ligimizin seviyesinin de oldukça üzerinde kendisi.
bence ikinci yarının en iyi top oynayan takımlarından başakşehir'de de gayet iyi oynadı.
barış alper ve abdülkerim'in banko ilk onbir oynayacağı düşünüldüğünde yedeğe 3 yabancı yazacağız. biri mertens diğeri dubois olabilir gayet de.hatta ben köhn'den daha güvenilir bir oyuncu olduğunu da düşünüyorum.
500 tane transfer yapmamalıyız. yapmayacağız da. omurgamız belli. eksikler belli.
dubois candır. her iki beki de süper yedekler. kesinlikle kalmalı.
Buna da inanıyosan senden de pek 1 şey beklememek gerekir en iyisi seni de engelleyeyimMelih Sönmez: "Muradım her daim feneri takipler. Gözden kacmis bu."
Uzun bir süre şarta bağlı anlaşmasını duymak dahi istemiyorum satılan Morutan bile şarta bağlı çıktı bu sene Zaniolo, Yunus, Morutan hep şarta bağlı yolladık hepside dönüyor müthiş anlaşmalar yapmışız.Genç oyuncu filan diyoruz. Kariyeri için ve gelişimi için kolaylık sağlayacak olsak bile artık şarta bağlı satın alma ile hiç bir oyuncumuzu vermeyelim. Kulübede dursun belki bir sans yakalar ve formayı sırtına geçirdiği gibi bırakmaz

+ Kerem giderse, Oğuz Aydın.Kaan , Barış Abdülkerim , Berkan , Demirbay, Eyüp
Bunlara Emin ve Yunusun eklenmesiyle yerli oyuncular açısından elimiz güçlü
Yazıklar olsunHoca mümkünse emekli şekilde takılsın.
Çok haklısın. Nerdeyse fenerlisin diyecek sana. Buna inanmam mümkün degilBuna da inanıyosan senden de pek 1 şey beklememek gerekir en iyisi seni de engelleyeyim![]()
Hem büyük sevgim hem büyük saygım var ama artık emekli olarak kalması gerekiyor.Yazıklar olsun