Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay fbye gidip 3-4 sene sonra gsden kimse beni aramadı diye demeç verirse

şun kulupde olan herkesi bir ömür boyu dşman bellerim!!!!

bizim kulubun yapmadıı şey değil böyle işler!

Ayriyeten sportf aş ataması niye taaasaa 26. haziranda!!!!
Arkadaş bu bahaneyi kullanan adama ben soverim. Evet Galatasaray 'in o ara ihtiyacı yoktur, belki maddi olarakta durum yoktur. Ben taraftarım diye atıp tutan profesyonel futbolcu ezeli rakibe gidip bu şekilde konuşursa küfür yer. İlla türk kulübünde oynayacaksa zibilyon tane İstanbul takımı var.

geçen sezon da mitdsjö mu dubois mi gönderilsin derken dubois'in kalmasını istiyordum. bu sene de ilk günden yazdım. aynı kaan gibi bir çok mevkide oynayabilen bir oyuncu. ligimizin seviyesinin de oldukça üzerinde kendisi.

bence ikinci yarının en iyi top oynayan takımlarından başakşehir'de de gayet iyi oynadı.

barış alper ve abdülkerim'in banko ilk onbir oynayacağı düşünüldüğünde yedeğe 3 yabancı yazacağız. biri mertens diğeri dubois olabilir gayet de.hatta ben köhn'den daha güvenilir bir oyuncu olduğunu da düşünüyorum.

500 tane transfer yapmamalıyız. yapmayacağız da. omurgamız belli. eksikler belli.

dubois candır. her iki beki de süper yedekler. kesinlikle kalmalı.

11 Temmuz’a yetişecek mi burası şimdi. Bu arada nöbet ne ara 204 sayfa oldu yaw

geçen sezon da mitdsjö mu dubois mi gönderilsin derken dubois'in kalmasını istiyordum. bu sene de ilk günden yazdım. aynı kaan gibi bir çok mevkide oynayabilen bir oyuncu. ligimizin seviyesinin de oldukça üzerinde kendisi.

bence ikinci yarının en iyi top oynayan takımlarından başakşehir'de de gayet iyi oynadı.

barış alper ve abdülkerim'in banko ilk onbir oynayacağı düşünüldüğünde yedeğe 3 yabancı yazacağız. biri mertens diğeri dubois olabilir gayet de.hatta ben köhn'den daha güvenilir bir oyuncu olduğunu da düşünüyorum.

500 tane transfer yapmamalıyız. yapmayacağız da. omurgamız belli. eksikler belli.

dubois candır. her iki beki de süper yedekler. kesinlikle kalmalı.
2 bek fazla kohnun talibi varsa gitsin ozaman. Birtane sol beke iyi yerli bulunmali

Genç oyuncu filan diyoruz. Kariyeri için ve gelişimi için kolaylık sağlayacak olsak bile artık şarta bağlı satın alma ile hiç bir oyuncumuzu vermeyelim. Kulübede dursun belki bir sans yakalar ve formayı sırtına geçirdiği gibi bırakmaz
Uzun bir süre şarta bağlı anlaşmasını duymak dahi istemiyorum satılan Morutan bile şarta bağlı çıktı bu sene Zaniolo, Yunus, Morutan hep şarta bağlı yolladık hepside dönüyor müthiş anlaşmalar yapmışız. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt