Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir plan olduğunu sanmıyorum varsa da Okan Buruk istiyorsa herkes destek olacak.

okan buruk carvajal, bissakka, hakimi, dumfries ister hakkıdırda

bu yönetime artık biraz ses geçirmeliyiz

bu yaz artık sert davranmalıyız

2 transfer dönemidir sıçıp sıvıyorlar adam şapkadan tavşan çıkarıyor

solbekin alternatifi sağbek OLAMAZ bu adama sağbekde alınacak solbekde!

be dubuası ya yeter şu saçma sapan yama işlerinden

Değerli admirim ismimi Oğuzhan Khéphren Thuram yapar mısın? Kralpere bu konuyu belirtince benim isim değişikliğinden senin sorumlu olduğunu söyleyip işin içinden sıyrılıyor. Teşekkürler...
Ben yokken değişen tüm isimleri eski haline getiricem yakın zamanda, bu tarz isteklerde bulunanlar da kariyerine G. Veren soyadıyla devam edecekler.

Mou’yu sevmem başarılı da görmüyorum son 10 senede ama 1 günde bile ne kadar PR yaptı, fenerbahçeyi tanımayanlar tanıdı sayesinde

Kötü anılarla yollamak lazım yoksa bunun üzerinden çok bağ kurarlar

Bizim doğal kurduğumuz bağları fener kuramıyor zira
Okan Hocam portekizlileri sever. Gereğini yapacaktır.

Fenerde son yıllarda bakınca Jesus ciddi anlamda en iyi seçenekleriymiş pres ve ön alan baskısı elindeki kadroyla yine çok iyi iş yapmış hatta yakın dönemde ondan daha uygun bir profil bulabileceklerini sanmıyorum.

Mourinho'da çok net olarak ön alan baskısı böyle boğucu bir futbol oynatmaz 1-0 önde götürse geriye çekilir bizim ligin dinamiklerini kaldıramaz.

okan buruk carvajal, bissakka, hakimi, dumfries ister hakkıdırda

bu yönetime artık biraz ses geçirmeliyiz

bu yaz artık sert davranmalıyız

2 transfer dönemidir sıçıp sıvıyorlar adam şapkadan tavşan çıkarıyor

solbekin alternatifi sağbek OLAMAZ bu adama sağbekde alınacak solbekde!

be dubuası ya yeter şu saçma sapan yama işlerinden
Dursun’u Metin’i sahaya sal Gökdeniz Bayrakdar’ı bile alamazlar

Transferi zaten hoca ister, görevli kişi gidip uğraşır kimse kafasına göre oyuncu almaz

Dubois bence kalmaz ama kampa dahil olur muht

12 yabancı düzeninde Kaan varken gerek yok

sola da mı transfer istiyorsun reis
bence köhn ile gireriz sezona
bir arıza çıkarsa devrede sol bek ararız gibi.

köhnün defansif defoları bizi playoffada fena yakar şmdiden söyleyeyim

Allah göstermesin clye kalamayız

şimdilik sadece alternatf olur köhn

boey gibi geliştirecek kendini sonrasına bakarız

🚨Cadena SER'in haberine göre Arsenal, Real Madrid'in forveti Rodrygo'yu kadrosuna katmak istiyor.

Brezilyalı oyuncu geçen sezon Madrid formasıyla iyi bir form yakaladı ve tüm müsabakalarda 17 gol ve 9 asistle katkıda bulundu.
1717281452327.webp

@Alper Altun seninki gidiyor galibaa

Mou’yu sevmem başarılı da görmüyorum son 10 senede ama 1 günde bile ne kadar PR yaptı, fenerbahçeyi tanımayanlar tanıdı sayesinde

Kötü anılarla yollamak lazım yoksa bunun üzerinden çok bağ kurarlar

Bizim doğal kurduğumuz bağları fener kuramıyor zira

Mourinho'lu fener'e koymak da ayri güzel olur ama hea.

Aynen Ata. Iyi oldu bu. Bakalim hangi takimla carpisicagiz. Ondan onemlisi, kadromuz tabi :)
Sağ bek ve orta saha eklemesi ile aslında epey iddialı gibiyiz play-off'larda üstad. Umarım en azından sağ bek işini halledebiliriz.

Şöyle bir kadro ile ve iyi bir eşleşme gelirse Play-Off için tur atlayabiliriz diye düşünüyorum :hat:

Nando
Transfer-Victor-Abdülkerim-Derrick
Lucas-Berkan
Hakim-Dries-BAY
Mauro

Günay
Kaan Emin Abdülkerim ???
Berkan Demirbay
Oğuz Yunus Barış
???

Bu da yerli rotasyonumuz olacak gibi

Erencan/Bertuğ + Yasin Özcan ile bence çok iyi bir yerli rotasyonu oturtmuş oluruz, altyapıdan gelecekler ve denenecek gurbetçiler vs. de var. Geniş rotasyona Kazımcan, Siraçhan, Taylan ve Halil gibi kimseler de girebilir yollanmazlarsa

Muslera
Icardi
Mertens
Dubois
Köhn
Davinson
Nelsson
Torreira
Ziyech
Zaha
Tete
Oliveira
Sağ bek
Orta saha
Yedek forvet

Hangi 3 oyuncu ayrılacak?

Günay
Kaan Emin Abdülkerim ???
Berkan Demirbay
Oğuz Yunus Barış
???

Bu da yerli rotasyonumuz olacak gibi

Erencan/Bertuğ + Yasin Özcan ile bence çok iyi bir yerli rotasyonu oturtmuş oluruz, altyapıdan gelecekler ve denenecek gurbetçiler vs. de var. Geniş rotasyona Kazımcan, Siraçhan, Taylan ve Halil gibi kimseler de girebilir yollanmazlarsa
Bertuğ ya da Erencan konuşuluyor ama bence Erencan'ı alırız diye tahmin ediyorum.

Sol bek alternatifi Berkay Yılmaz olur.

Yasin Özcan muhtemelen beşiktaş'a transfer olabilir orada yerli kıtlığı var fazla süre almak istiyorsa oraya gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt