- 23 Temmuz 2011
- 75.536
- 51.069
- 4.693
32 filan diye kalmış aklımda
Dubois takasta kullanılabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
32 filan diye kalmış aklımda
Arsenal e gidiyormuşsunDeğerli admirim ismimi Oğuzhan Khéphren Thuram yapar mısın? Kralpere bu konuyu belirtince benim isim değişikliğinden senin sorumlu olduğunu söyleyip işin içinden sıyrılıyor. Teşekkürler...
Öyle bir plan olduğunu sanmıyorum varsa da Okan Buruk istiyorsa herkes destek olacak.
Ben yokken değişen tüm isimleri eski haline getiricem yakın zamanda, bu tarz isteklerde bulunanlar da kariyerine G. Veren soyadıyla devam edecekler.Değerli admirim ismimi Oğuzhan Khéphren Thuram yapar mısın? Kralpere bu konuyu belirtince benim isim değişikliğinden senin sorumlu olduğunu söyleyip işin içinden sıyrılıyor. Teşekkürler...
Arsenal e gidiyormuşsun
Okan Hocam portekizlileri sever. Gereğini yapacaktır.Mou’yu sevmem başarılı da görmüyorum son 10 senede ama 1 günde bile ne kadar PR yaptı, fenerbahçeyi tanımayanlar tanıdı sayesinde
Kötü anılarla yollamak lazım yoksa bunun üzerinden çok bağ kurarlar
Bizim doğal kurduğumuz bağları fener kuramıyor zira
Dursun’u Metin’i sahaya sal Gökdeniz Bayrakdar’ı bile alamazlarokan buruk carvajal, bissakka, hakimi, dumfries ister hakkıdırda
bu yönetime artık biraz ses geçirmeliyiz
bu yaz artık sert davranmalıyız
2 transfer dönemidir sıçıp sıvıyorlar adam şapkadan tavşan çıkarıyor
solbekin alternatifi sağbek OLAMAZ bu adama sağbekde alınacak solbekde!
be dubuası ya yeter şu saçma sapan yama işlerinden
dübür + 11m = Thuram a ne derler?Dubois takasta kullanılabilir.
sola da mı transfer istiyorsun reis
bence köhn ile gireriz sezona
bir arıza çıkarsa devrede sol bek ararız gibi.
Mou’yu sevmem başarılı da görmüyorum son 10 senede ama 1 günde bile ne kadar PR yaptı, fenerbahçeyi tanımayanlar tanıdı sayesinde
Kötü anılarla yollamak lazım yoksa bunun üzerinden çok bağ kurarlar
Bizim doğal kurduğumuz bağları fener kuramıyor zira
Sağ bek ve orta saha eklemesi ile aslında epey iddialı gibiyiz play-off'larda üstad. Umarım en azından sağ bek işini halledebiliriz.Aynen Ata. Iyi oldu bu. Bakalim hangi takimla carpisicagiz. Ondan onemlisi, kadromuz tabi![]()

Bertuğ ya da Erencan konuşuluyor ama bence Erencan'ı alırız diye tahmin ediyorum.Günay
Kaan Emin Abdülkerim ???
Berkan Demirbay
Oğuz Yunus Barış
???
Bu da yerli rotasyonumuz olacak gibi
Erencan/Bertuğ + Yasin Özcan ile bence çok iyi bir yerli rotasyonu oturtmuş oluruz, altyapıdan gelecekler ve denenecek gurbetçiler vs. de var. Geniş rotasyona Kazımcan, Siraçhan, Taylan ve Halil gibi kimseler de girebilir yollanmazlarsa
Muslera
Icardi
Mertens
Dubois
Köhn
Davinson
Nelsson
Torreira
Ziyech
Zaha
Tete
Oliveira