Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mou’yu sevmem başarılı da görmüyorum son 10 senede ama 1 günde bile ne kadar PR yaptı, fenerbahçeyi tanımayanlar tanıdı sayesinde

Kötü anılarla yollamak lazım yoksa bunun üzerinden çok bağ kurarlar

Bizim doğal kurduğumuz bağları fener kuramıyor zira
evet ama reel etkisi olan bir şey mi bu tartışılır.
ronaldo'nun oynadığı takımın adı hala aklımda kalmıyor mesela.
bizim için de deniyordu benzer şeyler yıldız isimler gelirken. neticede yine biz bize kaldık.

Dursun’u Metin’i sahaya sal Gökdeniz Bayrakdar’ı bile alamazlar

Transferi zaten hoca ister, görevli kişi gidip uğraşır kimse kafasına göre hoca almaz

Dubois bence kalmaz ama kampa dahil olur muht

12 yabancı düzeninde Kaan varken gerek yok
Adminim Ibrahim Hatipoglu hakkinda bilgin varmi

Nasil biridir, is yaparmi?

Tabi Erden abinin yerini doldurmasini beklemiyorum ama umarim samimi ve isini bilen birisidir

ZÖĞÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜŞ
GPBaLFmXEAAjtFU

Bence Khephren Thuram ne kadar olağanüstü bir oyuncu olursa olsun çift pivotta Torreira ile olumlu bir uyum yakalaması zor. Millet boyu posuna ve Fransız genç olmasına aldanıyor ancak çok aşırı çalışkan yahut defansif yük çeken bir oyuncu değil. Hatta bence bir orta saha için hücum meziyetleri daha ön planda. Üçlü orta sahada kenar rollerde oynamaya daha uygun olduğunu düşünüyorum

Olacağından değil zaten ama yazayım dedim. Öte yandan Fofana tam Torreira ile beraber oynatmalık adam. Onun da olacağı yok ama 4-2-3-1'den devam edeceğimiz için böyle birini alsak daha iyi olur

Bu arada bence en çok kovalayacağımız isim Orel Mangala olur ama o nasıl bir adam hiç bilmiyorum. PL'de izlediğim birkaç maçta beğenmiştim ama bir yıldan fazla süre geçti o zamandan beri. Biraz daha Seri'ye benzettiğim bir herif

Fenerin bu şekilde olması açık ve net bize yarar bizimkiler şampiyon olduktan sonra nasıl olsa diye sallıyorsa daha ciddi takılmamızı sağlar.

Muhtemelen fenerin yapacağı transferlere göre normalde yapacağımızdan 1 seviye daha iyi transferlere yükseltmek gerekebilir.

Sonuç olarak bu rekabet en azından Avrupa'da daha başarılı bir takım haline gelmemizi sağlar rekabetsiz ortamda o sıçramayı yapmak zor fakat rekabette iki takımda birbirini daha fazlasını yapmasını sağlar.

Bertuğ ya da Erencan konuşuluyor ama bence Erencan'ı alırız diye tahmin ediyorum.

Sol bek alternatifi Berkay Yılmaz olur.

Yasin Özcan muhtemelen beşiktaş'a transfer olabilir orada yerli kıtlığı var fazla süre almak istiyorsa oraya gider.
Bana da Erencan'ı alırız gibi geliyor ama Bertuğ aynı fiyatsa Bertuğ alınır

Berkay Yılmaz bence Eyüp gibi Gökdeniz gibi denemelik alınır orada Köhn ve Berkay'a güvenilip yola çıkılmaz, gerçi kalacaksa Dubois da var

Yasin Özcan aklı varsa biz varken Bjk'ye falan gitmez. Bizde banko sol bek olma ihtimali epey yüksek. Ha stoper oynamayı tercih ediyor kariyerini stoper olarak devam ettireceğini düşünüyorsa Bjk daha mantıklı olabilir, bizde hem Abdülkerim var, hem çok iyi iki yabancı stoper var hem de Emin gibi bir yetenek var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt