Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi yapılacaklar önemli transfer olarak Oğuz Aydın ve mümkünse Yasin Özcan alınmalı. Köhn bence geliştirmeye odaklanmalıyız biraz defansı geliştirirse işimizi görür. Alınacak oyuncuların geneli fiziksel olarak güçlü ve tempolu olmalı. Kovacic gibi imkansız isimler ile fazla zaman kaybedilmemeli. Yönetim olarakta sanırım tekrar yetki kongresi sonra BB'den çıkma bu arada da şu dijital proje işini de halledip, resmi siteyi de bir zahmet yenilesinler.

8 - 10 - Sağ B

(8 10 no diye spesifikten ziyade ayağında topla iş yapan , torreirayı rahatlatacak 2 ortasaha anlamında)

ilk 11 oyuncuları odak noktası transferler.

Oguz Aydin hic izlemedim bu sezon özellikleri nelerdir? Tempo var mi?

Net şekilde günümüz futbolunun gerekliliği farkı özellikle Avrupa arenasında.

Orta sahada 3 tane Torreira olması gerekiyor temposu ve enerjisi ile. Hele bir tanesinin ekstradan top tekniği vs de iyi ise zaten…

Önümüzdeki sezon Okan-Emre-Suat üçlüsünün benzerini kurmak zorundayız.

Oğuz Aydın nasıldır iyisindir bilemem çok izlemedim ama Türkiye’den hiç bir topçuya 3 den fazla vermem

Net şekilde günümüz futbolunun gerekliliği farkı özellikle Avrupa arenasında.

Orta sahada 3 tane Torreira olması gerekiyor temposu ve enerjisi ile. Hele bir tanesinin ekstradan top tekniği vs de iyi ise zaten…

Önümüzdeki sezon Okan-Emre-Suat üçlüsünün benzerini kurmak zorundayız.
Mertens pres, alan kapatma ve top kapmada Torreira’ya yakın neredeyse. Mertens’in bu sezon yaptıklarını yapabilecek 24-25 yaşlarında birini bulabilirsek ihya oluruz.

Oğuz Aydın nasıldır iyisindir bilemem çok izlemedim ama Türkiye’den hiç bir topçuya 3 den fazla vermem
Barış Alper’e benziyor pek çok yanıyla, güçlü ve savunma katkısı iyi. Barış’ın fiziğinden sonraki en büyük artısı bence mentali. Çok iyi çalışıyor ve naz niyazı yok. Oğuz Aydın da benzer şekilde olursa BAY katkısı alırız. Sağ beki de yedekliyebiliyor.

Çok ayrılık olacak galiba
Kerem
Nelsson
Sanchez
belki BaY
Erden Timur

Nelsonun hesabini calan @Sami Karakoç olabilir
20sd.gif

Mertens'in bu sezon ki ekstra performansı seneye olmayacak onun boşluğunu dolduracak biri zor bulunur. Bu yüzden 3lü orta sahaya geçmek elzem oldu. Mevcut oyuncularımız içinde uygun olur. Demirbay filan daha rahat oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt