- 1 Mayıs 2018
- 52.961
- 43.358
- 3.298
sa iyi geceler iyi nöbetler şampdaşlar
dursun ozbek istifa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sa iyi geceler iyi nöbetler şampdaşlar
Ifbli bir herifin işi kesin kudurmuştur kutlamalarda çatır çatır kudurmaya devam edebilirKarısı evinden takip etmiş hesabı kesin hacklenmiş.
![]()
Şimdiye çoktan sağ bek ve orta saha gelmiş olmalıydıAs, iyi geceler, yaprak kıpırdamıyor şampdaş...
dursun ozbek istifa
Bu sene para edebileceğimiz son seneyken ne Zaha kalır ne Ziyech kalır. Zaha PL’ye yeni çıkan bir takıma Ziyech Arabistan’a gider.Yabancılar:
Muslera
Transfer Davinson Nelsson Köhn
Torreira Transfer
Ziyech Mertens Zaha
Icardi
+ 1 adet hücumcu
Yerliler:
Günay
Kaan Emin Abdülkerim ???
Berkan Demirbay
Barış Yunus Kerem
???
-----------------------------------------
Bence şu şekil bir planlama olur, yazdığım yabancılardan giden olursa yerine hamle yapılır, fakat reddedilemez bir teklif gelmedikçe hiçbirini göndermeye çalışmayız Zaha ve belki Ziyech + Köhn haricinde
Yerli opsiyonları arttırılır bir yandan da, orada Oğuz Aydın ismi ön plana çıkıyor, bir de benim gönlümden soru işaretleri için Bertuğ Yıldırım ve Yasin Özcan isimleri geçiyor. Erencan Yardımcı'ya da hiç soğuk değilim Bertuğ için saçma talepler gelirse. Takım büyük oranda oturduğu için altyapıdan bir isim de çıkabilir gibi geliyor sürpriz yumurta hesabı
Gurbolar hakkında bizlere soyleyeceğin 1 özdeyiş yok mu ahberdTitels ne lan zaten
Almanca değilmi
Gurbetçinin teki hecklemiş herifi
Kiralık gittiği takım küme düştü. Bugün çıkan habere göre Arsenal’de devam etmeyecek. Ndombele’den önce istemiştik bizimkiler topa tekrar girer mi acaba?
Gurbolar hakkında bizlere soyleyeceğin 1 özdeyiş yok mu ahberd
kafalar bir miljon
Valla bir post daha attım yukarıda, doğru şartlar oluşursa Zaha da Ziyech de gider bence de. Yine de o şartların oluşacağından yüzde yüz emin değilimBu sene para edebileceğimiz son seneyken ne Zaha kalır ne Ziyech kalır. Zaha PL’ye yeni çıkan bir takıma Ziyech Arabistan’a gider.
Nelsson’da bir sezon daha beklemez ha keza Davinson çoktan gitti bence. Köhn yabancı sınırına takılıp İtalya ya da İspanya kira yapacak.
Sürpriz olarak artık Avrupa Şampiyonasında da oynayamayacağı için parlatabilmek adına Zaniolo kalacak bence.
Tete’de yolcu olacaktır para getirebileceği için piyasası daha düşmeden. Oliviera, Vinicius, Aurier ve Ndombele’yi saymıyorum artık zaten…….
Dubois’in de sürpriz şekilde kalmasını bekliyorum.
O biraz zor gibi agabey yavOooo acmışsınız nöbetiDün akşamdan beri içki konusunda İcardi ile yarışıyorum
Kafam çok iyi. Nerede kaldı dünyaca ünlü 8 numara. Dursun sabrımızı sınama![]()