Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek ve orta saha eklemesi ile aslında epey iddialı gibiyiz play-off'larda üstad. Umarım en azından sağ bek işini halledebiliriz.

Şöyle bir kadro ile ve iyi bir eşleşme gelirse Play-Off için tur atlayabiliriz diye düşünüyorum :hat:

Nando
Transfer-Victor-Abdülkerim-Derrick
Lucas-Berkan
Hakim-Dries-BAY
Mauro

Play-off donemi icin sanirim bu kadro.. Bence de gercekci gecmis transfer sureclerimize bakinca. Sagbek icin surpriz bir isim olacak diye dusunuyorum. Icardi umalim ki bu sefer erken gelsin kampa..

Mou’yu sevmem başarılı da görmüyorum son 10 senede ama 1 günde bile ne kadar PR yaptı, fenerbahçeyi tanımayanlar tanıdı sayesinde

Kötü anılarla yollamak lazım yoksa bunun üzerinden çok bağ kurarlar

Bizim doğal kurduğumuz bağları fener kuramıyor zira

Admirim Mou nin 2 yıllık maliyeti 40 m - 45 m

Bunlar sınırsız transfer bütçesi verecekler Lukaku , Dybala , İlkay , Talisca falan uğraşıyorlar muhtemelen yıldız ayarında oyuncu alacaklar

O kadar maliyeti kim karşılayacak limit ve bankalar birliği etkilemiyor mu ? Nereden geliyor bu değirmenin suyu

Biz hala Florya projesi , Kemerburgaz tesis taşınma tarihi , bankalar birliği , Erden Timur konusu vs. uğraşıyoruz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fener konuşmaya son verelim

1717284183474.webp

Benim kafada Nelsson ya da Davinson'dan sadece birini satıp birini tutmak var. Sonra giden yerine yatırımlık gelişime açık bir oyuncu almak lazım

Öyle olursa kalan ve Abdülkerim as tandem olur, Emin ve gelişime açık yeni oyuncu da bol bol dakika bulur. Zaten üç kulvarda olacağız, Nelsson haricinde stoperlerimiz sakatlık sorunu da yaşayabiliyor bunu da gördük

Ben işte Emin'e bu sene o kritik rolde tam anlamıyla güvenebileceğimizi sanmıyorum. Bir uzun vadeli sakatlıkla en kritik CL aşamasında veya başa baş giden ligin son düzlüğünde derbiler falan oynayacakken Emin'le 1-2 ay götürmek zorunda kalırsak bence sıkıntı yaşarız. Emin'in o rolde daha güven vermesi için bence daha iyi bir takımda bir sezon daha geçirmesi lazım. Şu an 4. stoper olacak seviyede kendisi ama 4. stoper olmak demek de az şans bulmak demek. Ondan diyorum.

Ben işte Emin'e bu sene o kritik rolde tam anlamıyla güvenebileceğimizi sanmıyorum. Bir uzun vadeli sakatlıkla en kritik CL aşamasında veya başa baş giden ligin son düzlüğünde derbiler falan oynayacakken Emin'le 1-2 ay götürmek zorunda kalırsak bence sıkıntı yaşarız. Emin'in o rolde daha güven vermesi için bence daha iyi bir takımda bir sezon daha geçirmesi lazım. Şu an 4. stoper olacak seviyede kendisi ama 4. stoper olmak demek de az şans bulmak demek. Ondan diyorum.
Bence güvenebiliriz. Zaten şimdi de güvenmeyeceksek hiçbir zaman güvenemeyebiliriz. Westerlo'dan daha üst düzey bir takım bize topçu yetiştirmeye razı olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt