- 1 Haziran 2015
- 27.495
- 19.078
- 2.148
3 aylığına tekmeyi yemiştim.Sen nerdeydin lan cezalı mıydın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 aylığına tekmeyi yemiştim.Sen nerdeydin lan cezalı mıydın
3 aylığına tekmeyi yemiştim.
Sağ beke yerli alternatif bulmak çok zor. Gidip Zeki'yi almayacaksak eğer bence Kaan'ı sağ bekte devam ettirip stoper rotasyonu için yerliye yönelmek gerekir.Kaleci: Muslera-Günay-Yerli Genç Kaleci
Sağ Bek: Yabancı 11 Beki - Yerli Yedek Bek
Stoper: Davinson - Apokerim - Emin Bayram - Kaan Ayhan
Sol Bek: Köhn - Yerli Bek (Köhn’ü zorlayacak)
6 Numara: Torreira - Berkan Kutlu
8 Numara: Yabancı Kaliteli 8 - Kerem Demirbay
10 Numara: Mertens - Yabancı Genç Potansiyelli 10 Numara
Sağ Açık: Ziyech - Yunus Akgün
Sol Açık: Barış Alper - (Zaniolo, Tete, Yusuf, Kerem) çıkışına göre Yabancı bir kanat.
Forvet: Icardi - Yabancı Forvet
Bu sezon yabancı sınırı kritik, gidip saçma sapan bölgelere yabancı almak veya tutmak gibi bir hata yapmayız umarım. Mesela Davinson/Nelsson’dan birinden çıkılıp yerine yabancı stoper alınmamalı. Sağ bek yedeği yabancı olmamalı, 4 kanattan en az ikisi yerli olmalı gibi gibi
Bu yoruma katilmadigim kisim, onumuzdeki Baris Alper Yilmaz ornegi. Kafasini one egip, basip gitmeye, calim atmaya calisiyordu. Son 1 yildaki gelisimi inanilmaz.köhnün defansif defoları bizi playoffada fena yakar şmdiden söyleyeyim
Allah göstermesin clye kalamayız
şimdilik sadece alternatf olur köhn
boey gibi geliştirecek kendini sonrasına bakarız
Kimse Dubois ilk on bir olsun demiyor zaten. 2-3 mevkide oynayabilen, lige adapte olmuş, yedek kalmayı sorun etmeyecek, gayet de 7/10 bir oyuncu.burada 100 gündür atletik bek istiyoruz diye kafa açtınız lşimdide dubuaya ok diyorsunuz
wan bissaka sağa
solada tsimikas gibi bir arı ALACAKLAR kardeşim lami cimi kalmadı bu bek ve 8 numara işinin
Galatasaray, Monaco'da forma giyen orta saha Youssouf Fofana'yı gündemine aldı.
Oyuncunun transferi için 15 milyon euro'luk bir bütçe hazırlandı.
Arsenal de Fofana'ya talip. [Milliyet]Ne cenki ne tosunu ya.Yedek forvet Cenk Tosun ve Bertuğ alınsa hem yerli konusu hem de maliyet noktasinda elimizi rahatlatmakla birlikte, Bertuğ para da kazandırabilir.
Kanat rotasyonu zaten iyi Kerem ayrilsa bile Zaha ve Ziyech gitmezse takviyeye gerek bile yok.
Tek yapacağımız, tartışmasız bir sağ bek ve orta saha almak hatta bana kalırsa bütçeyi orta sahaya ayırıp, sağ bekte görece gelişime açık oyuncu tercih ederim.
Sol bek işi içinde fırsat çıkarsa Kohn'u yedeğe cektirecek bir oyuncu çıkarsa alırım bu senaryoda neredeyse kusursuz bir kadromuz oluyor.
Torreira yedeği kolay olur, stoperlerden biri de giderse Emin Bayram'a guvenmeliyiz artık yoksa gitmek isteyecek normal olarak.