Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam ifb gaza basmışken, tam 2 yılı domine etmiş, bu sene şampiyonlukla ifb' yi kimsenin kurtaramayacağı mali duruma sokacakken, Erden' in ayrılması..

tam bizlik hareket, ne zaman yükselişe geçsek, ya hoca gider, ya oyuncu gider, ya yönetim gider..

ifb bu sene bir şekilde zaten şampiyon yapılacaktı, artık susturmak için bunu yapacaklar bi de biz de bu değişiklikler, daha da belimiz doğrulmaz, akıllı olmazsak

Allah yardımcımız olsun
Uefa kupasını 4 yıllık istikrar sonrası kazanmıştık. Benzeri süreçler 2012 ve 2013 şampiyonlukları sonrasında ve bu 2 sezonda oldu ama bu ikisinde de istikrarı yakalayamadık ve yeni bir avrupa kupası şansını kaçırmış olduk

Uefa kupasını 4 yıllık istikrar sonrası kazanmıştık. Benzeri süreçler 2012 ve 2013 şampiyonlukları sonrasında ve bu 2 sezonda oldu ama bu ikisinde de istikrarı yakalayamadık ve yeni bir avrupa kupası şansını kaçırmış olduk
atalanta istikrarlı devam etti sürekli avrupada yer aldı iyi fiyata sağlam topçular sattı yerlerine aldıkları adamlarla yola devam etti ve 4. senelerinde uefa kupasını kaldırdılar.Orda gasperini etkisinide göz önünde bulundurmak gerek ama bizde Okan Buruk var.KAdromuz çok iyi hazırlık kampına full kadro başlayıp 2 sağlam orta saha bir sağlam sağ bek ve icardiye yedek alıp yola devam edersek istenilen başarı gelebilir.Ligte zaten tek rakip var febe .Önemli olan avrupa bence

UEFA galibiyetinin en büyük faktörü sahadaki kadro istikrarı ve gerçekten çok iyi oyuncuların olmasıydı.

Net söylemek gerekirse dün ŞL’de final oynayan Dortmund’tan daha iyi bir takımdık.

Hagi’yi bi kenara koyuyorum;

Popescu dediğimiz adamdaki oyun görüşü bugün hiçbir orta sahamızda yok.

Taffarel zaten efsanevi bir kaleciydi. World Class bir seviyedeydi bugünün Neuer’i gibi.

Hakan Ünsal top level bir sol bekti.

Bülent Korkmaz kaptanımız Maldini’nin bir alt seviyesiydi.

Emre-Okan-Suat üçlüsünden bu yana bu seviyede bir orta saha milli takımda dahi kurulamadı.

Torreira ile Suat Kaya neredeyse aynı futbolcular ve tek başına ne kadar fark yaratıyor görüyoruz. Orta sahada bi de top tekniği daha iyi olan, dribbling yapabilen 2 tane daha Torreira düşün. Emre Okan Suat üçlüsü oluyor işte.

atalanta istikrarlı devam etti sürekli avrupada yer aldı iyi fiyata sağlam topçular sattı yerlerine aldıkları adamlarla yola devam etti ve 4. senelerinde uefa kupasını kaldırdılar.Orda gasperini etkisinide göz önünde bulundurmak gerek ama bizde Okan Buruk var.KAdromuz çok iyi hazırlık kampına full kadro başlayıp 2 sağlam orta saha bir sağlam sağ bek ve icardiye yedek alıp yola devam edersek istenilen başarı gelebilir.Ligte zaten tek rakip var febe .Önemli olan avrupa bence
Bizde bu istikrar futbol takımının transfer ve ekonomik olarak iyi yöjerilmemesi sonrası bozulabilir. Atalanta büyük ihtimal aynı istikrarla sahadışından yönetilmeye devam etti ama erden timur gittikten sonra o istikrar bozulacak

Bizde bu istikrar futbol takımının transfer ve ekonomik olarak iyi yöjerilmemesi sonrası bozulabilir. Atalanta büyük ihtimal aynı istikrarla sahadışından yönetilmeye devam etti ama erden timur gittikten sonra o istikrar bozulacak
sanmıyorum ERden Timurun katkısı çok fazla ama Okan Hocanın devam etmesi çok daha önemli bence.

fener mourinhoyu getirerek vizyon katiyor, biz moumuzu erdenimizi kaybediyoruz, hic hosuma gitmedi bu durum!

Galatasaray tüzüğüne sadece bıyık bırakmak yönetim kurulu üyelerine yasak edilmeli. Sakal-bıyık bırakmak isteyen Alp Yalman modelini örnek almalı.

Erden Timur bizim topçuların çoğuyla, özellikle Güney Amerika tayfayla bildiğin arkadaş.

Ben E. T. 'un perde arkasından yine oyuncular ile o birlikteliği sağlayacağını düşünüyorum.

Altayli yalan soyluyodur üstat. :d
Kesinlikle. Dursun teklif yapmış Erden Timur’un cevabını bekliyormuş. Medya karıştırmaya çalışıyor.

Bu arada ET mevzusunda transfer en son dert edilecek iş. Zaten Erden Bey de bazı konularda hata yapıyordu, para da var. O yüzden alırken pek sıkıntı olmaz. Gerçi listemiz 1 haftaya herkesin elinde olur diye düşünüyorum, bir de Boey gibi rekor satışları unuturuz; 15’i görünce satarlar. Ama asıl mesele diğer yaptığı işlerde, seneye TFF Başkanı Yardımcı. 5 Yıldız-28 şampiyonluğu onaylarken Dursun çok tepkiliyiz diye açıklama yapar işte

Erden’in gidişi nedeniyle bu sene iyi transfer yapmaya çalışırlar, isim anlamında da ama yapabilirler mi göreceğiz
Umarım dediği modelde transfer yaparlar asıl isimli oyuncu alalım derlerse hata yaparlar. Zaten belirli ön çalışmalar yapılmıştır yapılacak iş belli diğer profesyonel ekip dağılmayacak, Okan hoca ve scoutun raporları daha ağrılık kazanacak ve Marcao modeli transferler daha ağırlıklı olacak. Elimizdeki takımın iskeleti ve yıldızları var zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt