- 4 Ağustos 2009
- 90.143
- 71.071
- 5.188
Zaza, tata, Nelson, keremi satip 70 m euro aldık bankalar birliği borcunu kapattık. Olması gerekn bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaza, tata, Nelson, keremi satip 70 m euro aldık bankalar birliği borcunu kapattık. Olması gerekn bu.
hayat bitti
transfer falan yok
yine bir transfer dönemi
yine gslilikten utanç duyduğum zamanlar
Ben müspet bir haber görünce atladım hemen yaErinç’i severim de Erden olmayacak diye Haluk’lar Rodop’lar falan söylerken bence olacak gibi yorum yapıp, bir önceki yorumda sitem eder gibi yorum yapıyorsan bilmediğin konularda konuşmayacaksın. Dinç haberi konuşuluyor diye vermişti, doğrulayarak verirse ondan öğreniriz zaten
Bu erinç florya konusunda paralarda o kadar fark yok dursunun planı iyi gibisinden yorum yapmıştı. Orada benim için bitti. Ya çok cahil biri ya da Dursunun yörüngesine girmiş.Erinç’i severim de Erden olmayacak diye Haluk’lar Rodop’lar falan söylerken bence olacak gibi yorum yapıp, bir önceki yorumda sitem eder gibi yorum yapıyorsan bilmediğin konularda konuşmayacaksın. Dinç haberi konuşuluyor diye vermişti, doğrulayarak verirse ondan öğreniriz zaten