Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tff'nin yeni kurali 14 yerli oyuncu dayatiyor. milli takimin italyan hocasi daha 26 kisilik kadro secemezken bu en basit tabirle akil tutulmasidir.

Erden'in transferde kötü yaptığı işler olmasına rağmen gittikten sonra tüm yük Okan hocaya kalacak bakalım nasıl baş edecek yeni durumda.

hayat bitti
transfer falan yok

yine bir transfer dönemi
yine gslilikten utanç duyduğum zamanlar

1717326271560.webp

Erinç’i severim de Erden olmayacak diye Haluk’lar Rodop’lar falan söylerken bence olacak gibi yorum yapıp, bir önceki yorumda sitem eder gibi yorum yapıyorsan bilmediğin konularda konuşmayacaksın. Dinç haberi konuşuluyor diye vermişti, doğrulayarak verirse ondan öğreniriz zaten

biri şu ibrahimin badem bıyıklarını kessin
gördükce asabımı bozuyor
istesimsizce sevemeiyorum hatta tiksiniyorum

Erinç’i severim de Erden olmayacak diye Haluk’lar Rodop’lar falan söylerken bence olacak gibi yorum yapıp, bir önceki yorumda sitem eder gibi yorum yapıyorsan bilmediğin konularda konuşmayacaksın. Dinç haberi konuşuluyor diye vermişti, doğrulayarak verirse ondan öğreniriz zaten
Ben müspet bir haber görünce atladım hemen ya

Bu erinç florya konusunda paralarda o kadar fark yok dursunun planı iyi gibisinden yorum yapmıştı. Orada benim için bitti. Ya çok cahil biri ya da Dursunun yörüngesine girmiş.

Erdenin ağzı laf yapıyordu ilişkileri iyi kurmuştu.ondan sonra gelecek bu ilişkileri nasıl tutacak acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt