Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Sağ bek
2- Sol bek yedeği
3- Orta saha
4- 10 numara
5- Yedek yabancı forvet
6- Yedek yerli forvet
7- Kanat oyuncusu
Naciye kalsa 2 transferle sezonu bitireceğiz

Bildiğin Hamza Hamzaoğlunun taraftar hali bu Naci. İcimizden halledeceğiz diyecek hirbo

Bildiğin Hamza Hamzaoğlu un taraftar hali bu Naci. İcimizden halledeceğiz diyecek hirbo
26531.jpg

İyi bir liste hazırlandığına eminim. Hangilerini alabiliriz göreceğiz. Fofana hem isimli hem genç mesela. Scout işi ya sağ bek olur ya da 10. Gidecekleri scout isimler Afrika’nın balta girmemiş ormanlarından olmayacakk zaten. Puertas’tır Gronbaek’tir falan. Bunları menajerler daha iyi biliyordur, Scout işi masal. 12 yabancı varken Romanya’dır, Kolombiya’dır buralara giremeyiz. Scout diye ismi yazılanları bile forum tanıyor olur. Nevzat, ANK, BCT, Haluk’lara falan Scout olur anca
Scouttan kastım takip edilen oyuncular artık eskisi gibi değil futbol scout isimlerini de çoğu kişi duymuş biliyordur. Şöyle örnek vereyim mesela Fabian Rieder bizimle daha önce de adı çıkmış bir isim yani scoutlar tarafından takip ediliyordur yada şu Paok'un 10 no, Senaya gibi isimler. Sadece göz boyamak için düşüşe geçmiş 30 yaş ve üstü yıldızlara gitmesinler.

1- Sağ bek
2- Sol bek yedeği
3- Orta saha
4- 10 numara
5- Yedek yabancı forvet
6- Yedek yerli forvet
7- Kanat oyuncusu
--------------------------
Kerem giderse > Kanat
Nelsson/Sanchez giderse > Stoper
Köhn giderse > Sol bek
Barış giderse > Kanat
Yedekleri katmiyorum ana 11 e transferden bahsediyorum en fazla 4 adam gerek. Yoksa dortmundan gelen bir çocuk vardi onları da sayiyorsak gecen sene 40 tane adam aldık yani :asd:

Bildiğin Hamza Hamzaoğlunun taraftar hali bu Naci. İcimizden halledeceğiz diyecek hirbo
Ne alaka ihtiyar yazdıkya en fazla 4 diye ben direkt 11 e transferden bahsediyorum. Berkan yilmaz miydi neydi bir sol bek vardı onu sayma mesela

Yedekleri katmiyorum ana 11 e transferden bahsediyorum en fazla 4 adam gerek. Yoksa dortmundan gelen bir çocuk vardi onları da sayiyorsak gecen sene 40 tane adam aldık yani :asd:
4 tane banko 11 e lazım zaten.

Yedek forvet Oğuz aydin filan 3-4 yedek lazım

Oliviera ndombele zaha tete vinicius aurier Nelson gidecek zaten. Sırf burda 7 oyuncu var zaten

Garanti ilk 11 icin:
Sag Bek
1 Kanat
1 OS

Ilk 11i zorlayacak:
Türk kanat
10 No
+

2 Türk (Oguz Aydin + bir Sol Bek)

Geriden geliyorum İlkay fener muhabbeti dönmüş İlkay ve hakanı Türkiye’den Galatasaray hariç hiç bir takım alamaz herkes Emre beleşoğlu iti mi bu ikiside çok sağlam Galatasaraylı paraya doymuş isimler zsten

Taliscadan uzak durulsun bunu alacak bütçeye giderim torreiranın yanına 8 numara alırım Thuram falan getiririm

Mou’yu sevmem başarılı da görmüyorum son 10 senede ama 1 günde bile ne kadar PR yaptı, fenerbahçeyi tanımayanlar tanıdı sayesinde

Kötü anılarla yollamak lazım yoksa bunun üzerinden çok bağ kurarlar

Bizim doğal kurduğumuz bağları fener kuramıyor zira
Son 10 seneden çok daha fazlası. FB Avrupa'da ömründe ilk defa bu kadar konuşulmuştur.

Jose Mourinho, kariyer olarak TR'ye gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör. Açıkçası karakteri/konuşması da bizim futbol kimyasına uygun. Fakat antrenörlük yaptığı ligler ile bizim ligin oyun tarzı çok farklı, nasıl adapte olur bilmiyorum ama dediğin gibi başarısızlıkla göndermek lazım.

Bizim oyuncu transferlerinde Drogba, Elmander, Kewell, Sneijder nasıl hala etkili oluyorsa dün görüldüğü gibi adamın etki alanı çok geniş, yıllarca kullanılacaktır.

Ali Koç ile kavga edip gitme potansiyeli de yüksek tabi. Sonuçların negatif durumunun yanı sıra bizim performansımız da etkili olacaktır. Onlar kötü biz de kötü olursak kredisi uzar, sesler kesilir. Biz çok iyi onlar kötü başlar ise süreç baya hızlanır.

Ne alaka ihtiyar yazdıkya en fazla 4 diye ben direkt 11 e transferden bahsediyorum. Berkan yilmaz miydi neydi bir sol bek vardı onu sayma mesela
Direkt 4 tane 11 se eyvallah. Ben yedeklerle 7-8 olur

Sağ bek kanat orta saha ve 10 no. Bu 4 u net lazım

İcardinin arkasına iyi bir forvet. Kerem gider Oğuz aydin gelir falan filan

2 sezon üst üste yaz+kis transfer dönemini totalde ele alirsak her sezon 17 transfer yaptik

sezonu bitiren kadro;

muslera-günay
devam

sanchez-nelsson-abdülkerim-kaan-köhn-aurier
burada bir tek aurier gidecek, gerisi teklife bagli

torreira-ndombele-demirbay-berkan-oliveira-eyüp
dom+oli sutlanacak, eyüp kiralanacak. gerisi teklife bagli

kerem-zaha-baris-tete-ziyech-mertens-icardi-vinicius
zaha-tete-vinicius. 3ü gidecek, gerisi teklife bagli

kiradakiler:
batuhan - antep'te oynayamadi. güle güle
ross -satilir. seviyesi yeterli degil
kazimcan - satilir. seviyesi yeterli degil
halil - satilir. seviyesi yeterli degil
taylan - satilir. seviyesi yeterli degil
yusuf - satilir. seviyesi yeterli degil
cicaldau - satilir. seviyesi yeterli degil
dubois - 12 yabanci hakkinda bu adama yer yok. satilacaktir
zaniolo - sampiyonluk paylasimi bile yapmayan bu elemanin bizde kalmayacagi kesin

yunus ve ikna edilirse emin geri dönecek.
hareketli bir transfer dönemi olacagi her sekilde belli. bir sürü transfer yapilacak yine

Scouttan kastım takip edilen oyuncular artık eskisi gibi değil futbol scout isimlerini de çoğu kişi duymuş biliyordur. Şöyle örnek vereyim mesela Fabian Rieder bizimle daha önce de adı çıkmış bir isim yani scoutlar tarafından takip ediliyordur yada şu Paok'un 10 no, Senaya gibi isimler. Sadece göz boyamak için düşüşe geçmiş 30 yaş ve üstü yıldızlara gitmesinler.
Sağ Bek-8-10 pozisyonlarında listenin bu tarz olduğu kesindir de yapamayıp Vecino’ya da kalabildiğimiz senaryolar olabilir. Diğer pozisyonlarda satış sonrası stoper falan arayacaksak hazırlıksız olacağımızdan yaşlılara kalabiliriz. Ya da yedek forveti önemsemeyip yaşlı bir eleman getirebilirler ama 3 pozisyon için liste alınabilirse düzgün hazırlanmıştır

Direkt 4 tane 11 se eyvallah. Ben yedeklerle 7-8 olur

Sağ bek kanat orta saha ve 10 no. Bu 4 u net lazım

İcardinin arkasına iyi bir forvet. Kerem gider Oğuz aydin gelir falan filan
Ben transferde direkt e 11 yapılacak oyuncuları sayıyorum yedekler zaten geliyor gidiyor onları çok saymiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt