Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens ile ilgili 1 travman oldugunu dusunmeye basladim. Gecen sezonda saydiriyordun

Kesin bir seyler oldu.
Mertensle saldirmiyordum yavrum bu yaştaki adama bütün sezon verilmez dedim. Lig için yeter ama Avrupa var. Ben biraz Avrupa düşünüyorum. Sizin gibi sadece ligci degilim

Ewt bakalim sezon icinde ne gibi krizler olacak.

2 yil sampiyonluktan sonra sadece yonetimden birinin birakmasi yetmiyor biliyorsunuz. Sezon icinde oyuncu krizi veya hoca shutlamalar falan olmali.
En kotu senaryoyu çizelim hemen şuraya :asd: devre arsdı Icardi gidiyor torreira ile okan hoca ile yolları ayırıyoruz muslera da baktı ki gerileme donemine girdik yine oda birakiyor zaten geldim 38-39 a diye barışı 12+3 e satiyoruz devrede tum bunlarla yabanci torrent benzeri biri gelip sezonu 7.sırada bitiriyoruz.

Baskan Bankalar Birliginden cikmaliyiz diye Barisi sattik diye aciklama yapar Avrupa Sampiyonasi sonrasi.

Bu 1 ay önceki çekilme muhabbetinde o aşağılık video işlerine girişen oktarcı senin battığın günleri de göreceğiz.

BAY degerini buldu, hele sampiyonada iyi performans gösterirse tutamayiz, iyi teklif gelirse satilir gibi
ya-mevlüt-yeter-telefonu-kiricam-ya-sinan-engin.gif

Ulan bu nasıl terk ediş beeee

seni ben burada can siperane savundum

senin için okan hocaya salladım hocaya çok haksızlık ettiğimi bildiğim halde
senin için burada insanlarla tartıştım

bırakmazsın gidemezsin hayır hayır hayır!!!!

🚬🚬🚬🚬🚬

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt