- 23 Temmuz 2011
- 75.544
- 51.079
- 4.693
Bu hanginiz?
Sensin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hanginiz?
Mertensle saldirmiyordum yavrum bu yaştaki adama bütün sezon verilmez dedim. Lig için yeter ama Avrupa var. Ben biraz Avrupa düşünüyorum. Sizin gibi sadece ligci degilimMertens ile ilgili 1 travman oldugunu dusunmeye basladim. Gecen sezonda saydiriyordun
Kesin bir seyler oldu.
İstanbulda yaşıyor ya bu kesin dediğin gibi bir şey olduMertens ile ilgili 1 travman oldugunu dusunmeye basladim. Gecen sezonda saydiriyordun
Kesin bir seyler oldu.
En kotu senaryoyu çizelim hemen şurayaEwt bakalim sezon icinde ne gibi krizler olacak.
2 yil sampiyonluktan sonra sadece yonetimden birinin birakmasi yetmiyor biliyorsunuz. Sezon icinde oyuncu krizi veya hoca shutlamalar falan olmali.
devre arsdı Icardi gidiyor torreira ile okan hoca ile yolları ayırıyoruz muslera da baktı ki gerileme donemine girdik yine oda birakiyor zaten geldim 38-39 a diye barışı 12+3 e satiyoruz devrede tum bunlarla yabanci torrent benzeri biri gelip sezonu 7.sırada bitiriyoruz.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Barış kalacak giderse hiçbir beklentim yok öbür senedenArtık sözleşmelerde bonus lafı ya da şarta bağlı opsiyon laflarını duymak dahi istemiyorum 35 m euro veren varsa alsın.
Satalım limit açalım.Barış kalacak giderse hiçbir beklentim yok öbür seneden
Yok abi şu an satılacak adam o değil. Öbür sene olabilir ama bu sene değil.su an takımın kolonu kendisi. Öbür tarafları halledelim önce. Çok gidecek adam varSatalım limit açalım.
BAY degerini buldu, hele sampiyonada iyi performans gösterirse tutamayiz, iyi teklif gelirse satilir gibi