Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne transfere ne de bilete
Aşığız biz bu renklere

Zaniolo tutucan , Fofana(Thuram) , Emerson(Seneya,Kumbedi) filan alacaksın.Forvet arkasına Ben Yedder , sonrasında Türk gençleri alacaksın o zaman işte buldozer gibi rakiplerin içinden geçersin.Hem hucumda yaratıcılığın artar hem fizik kapasiteni de ileri taşırsın.Fofana,Barış,Zaniolo filan pert eder rakip savunmayı.Oturmuş kadronun üstüne şunları eklesen rakibin Klopp,Bellingham,Vini falan getirmesi gerekir aynı anda.

İlkay’ı alma şansımız varsa arkaya Fofana, Thuram ve Amrabat tarzı biri olabilir ancak İlkay tarzı inceci ve pasör biri olmayacaksa ikinci orta saha kesinlikle Hakan Çalhanoğlu tarzı biri olmalı.

İlkay işi domino etkisi yaratabilir yerli sayıldığı ortamda inanılmaz etki eder.

Bu nasil mantik tam anlamadim. Sen büyük takim olarak mesela genc oyuncu kiralik yollarsan ve cocuk orda cosarsa, onun degeri senin takiminda oynayamadi diye düsük mü kalmali?

Su cocuk Juve'de hic oynayamadi ama simdi PL'den ve Leverkusen, Dortmund gibi ilgi var. Devre arasi araplar 30 önermis satmamis Juve.

Juventus'da oynamadi diye Juventus 10 milyona razi mi olmali?
Emin Bayram için kaç vermelerini bekliyoruz.
Bahsettiğin örnek de abes.

İtalyada oynamış 11gol 3 asist yapmış bir herifle belçika ligininde oynamış herhangi bir stoperi aynı mantıkla değerlendiremeyiz.

Belçika liginde kafa takımları dışında 10 milyon üstüne oyuncu satabilen var mı.

Bu işler bir de pasaport etki ediyor.
Daha a milli takımda olmayan adamı kaça satacağız.

Abi hayal aleminden çıkalım artık, bende isterim getirim zart diye 20 milyon yapıştırsınlar çok iyi çok süper oyuncu olacak desinler diye ama olmuyor işte.
Bugün real madrid bile gelecek gördüğü çocuğa max 20 milyon vermedi mi?
Brezilyalı heriflere de çıkarıp 40-50ler yapıştırılmıyor mu?

Realiteden uzaklaştığımız sürece hata yaparız.

Hiç oynatmayacağın bir heriften de 10 milyon kazanacaksan bunu başarı olarak görmeliz.
Bunlar daha çok yapmaya teşvik etmeliyiz.
Her sene altyapıdaki bir heriften 10 milyon cash kazanmak gayet başarı olarak görülmeli.

Ahmetcana verildiyse bizimkine de verilsin verilmesin mi diyorum. Belki verilecek ama ben şu hikayeye de inanmıyorum açıkcası. Geçen sene de aynı muhabbeti aynı adamlar yaptı sonuç gittik belçikaya kiraladık.

Abi net olsunlar teklif geldiyse sat geç. Nelsona da 20 milyon teklif var diye 2 sene kafamızı ütülediler. Daha ş.liginde oynattıpımız ve 2 sene şampiyonluğa direkt etki eden danimarkalı adama gelen teklif 12 milyon euro.

Muslera

Kumbedi Sanchez Abdülkerim Köhn

Torreira Fofana

Ziyech İlkay Barış

Icardi

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt