- 26 Kasım 2012
- 185.542
- 258.086
- 5.998
biraz skaut yapayım bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazdığın listede Fofana(Thuram) harici bizlik adam yok.Zaniolo tutucan , Fofana(Thuram) , Emerson(Seneya,Kumbedi) filan alacaksın.Forvet arkasına Ben Yedder , sonrasında Türk gençleri alacaksın o zaman işte buldozer gibi rakiplerin içinden geçersin.Hem hucumda yaratıcılığın artar hem fizik kapasiteni de ileri taşırsın.Fofana,Barış,Zaniolo filan pert eder rakip savunmayı.Oturmuş kadronun üstüne şunları eklesen rakibin Klopp,Bellingham,Vini falan getirmesi gerekir aynı anda.
Bir taraf Oğuz diğer taraf Barış olur hız ve çeviklik lazım.sağda ziyech ve solda barış olursa solda barışın fiziki üstünlük kurmasını ummaktan başka bi çaremiz kalmaz kanat itibariyle
ya da kaleci armut olup ziyechin şutunu yiyecek fln.
barış sağda - defansif katkı , çizgiyi kullanma , müdafa arkası koşu babında solda olduğundan daha iyi
barışı olur da uzaktan vurduğu top girer uğruna ziyech için harcamak bize yakışmaz.
Bir taraf Oğuz diğer taraf Barış olur hız ve çeviklik lazım.
Zeren neredebiraz skaut yapayım bari
Yahu bu yıl bile da her tuşa bastı, hatta üstüne oturdu çıktı tepindi, tuşların üstünde.koç bu sene her tuşa basıcak bizim şampiyon olmamızı engellemek için.
Hayatta bizim 5inci yıldızı onların 4üncü yıldızdan önce almamızı hazmedemez.
Her takıma sponsor olma sözü/sponsorluk çekme tehdidi veya yöneticilere/oyunculara tehdit, iş sözü, işten alma, para vs ne varsa her kartlarını oynayacak
5inci yıldızı onların 4üncü yıldızdan önce takarsak bunlar tamamen biter
Solbek bak ağabeybiraz skaut yapayım bari
Barış solda da olur ama sağa dediğin gibi hareketsiz biri olursa ona önlem almak basit oluyor 2 kişi markaja geliyor fakat Oğuz gelirse o da Barış gibi 1'e 1'de rakipleri geçecek hızı var biraz fizik yaptığı an onun gibi yıka yıka geçer Fatih Tekke'yle beraber bu sene inanılmaz gelişti Okan hocayla zirve yapabilir.oğuz da sağ kanat ama
Solbek bak ağabey
Sağbek doue
Os bellegarde
10 blas
Solkanat daramy i ben hallettim
Zımba gibi takım oldu poşetlere yer yok
Ziyeche güvenilmez her an patlayabilir değiştir onuMuslera
Kumbedi Sanchez Abdülkerim Köhn
Torreira Fofana
Ziyech İlkay Barış
Icardi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Modumuz çok düştü ŞOK ETKİSİ YAPACAK Bİ HAREKET LAZİM HAYDİİİ
Video at inceleyelimbiraz skaut yapayım bari
Konyaspor'lu birkaç hesaba denk geldim Cicaldau bize geri dönüyor diye bayram gibi kutlama yapacaklardı.İcardi
Barış Mertens Ziyech
Torreira Cicaldau