Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Casemiro eğer ayrılma duruma varsa buna şikecilerde sulanır diye düşünüyorum

Ne yapsın devlet yine borcunuzu mu silsin
Öyle bir şey mi demişim. Bu paranın üzerine 30 koysan borcu kapatıyorsun zaten öyle bir iş varsa direkt bb kapatsınlar en azından kafamız rahat eder.

Ayrıca devlet kurumları yaşatmak için hareket eder.
Sen sadece ana para ödemesi olan kısmı bile şampiyonun lig kazancından fazla olduğu ortamda hala ısmarlama bir şekilde bein alsın diye son iki ihaleye karışıyorsan evet devlet borcumuzu silsin. 2 sene önce 500 milyon euro olan ihale 95 milyon olarak ödendiyse bu aradaki kaybı devlet kapatsaydı zaten borç olmazdı.
Heriflere sözleşme giderlerini öde bile diyemiyorsun kafalarına göre indirip duruyorlar ses edemiyordun.

Ben devletin borç sildiğini de görmedim ayrıca. 100 liraya karşılık gelen 400 lira gecikmeyi makul tarafa çekti diye de borç silinmiş olmuyor.

Fofana 25m Euro’ya premier lig yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fofana çok zor transfer ama olursa tam istediğimiz adam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle bir şey mi demişim. Bu paranın üzerine 30 koysan borcu kapatıyorsun zaten öyle bir iş varsa direkt bb kapatsınlar en azından kafamız rahat eder.

Ayrıca devlet kurumları yaşatmak için hareket eder.
Sen sadece ana para ödemesi olan kısmı bile şampiyonun lig kazancından fazla olduğu ortamda hala ısmarlama bir şekilde bein alsın diye son iki ihaleye karışıyorsan evet devlet borcumuzu silsin. 2 sene önce 500 milyon euro olan ihale 95 milyon olarak ödendiyse bu aradaki kaybı devlet kapatsaydı zaten borç olmazdı.
Heriflere sözleşme giderlerini öde bile diyemiyorsun kafalarına göre indirip duruyorlar ses edemiyordun.

Ben devletin borç sildiğini de görmedim ayrıca. 100 liraya karşılık gelen 400 lira gecikmeyi makul tarafa çekti diye de borç silinmiş olmuyor.
Bazıları anlasın diye attım mesajı Tuna bey
Gereken açıklama yapılmıştır

Ne oldu breivik falan vardi yok mu kuzey Avrupalıların ciğersiz teknik bir 8 numara

bize skor yapacak orta saha lazım torreia zaten ön libero amrabat'ı yanına koyup ne yapacağız? bize topla dribbling yapacak ara pası atacak uzun top atacak orta saha lazım.
Aslında mantıklı abi Okan hoca takımı 4-2-3-1 oynatıyor ileri muhtemelen merkezi iki 6 no ile sağlama alıp ön 5 linin tamamını hücum gücü yüksek isimlerden kullanmak isteyecek burada amrabatı çakılı tutup hücum geçişlerini Torreira üzerinden yapmayı hedefliyor muhtemelen ancak Torreira bu takımı ileri çıkarma işini ne kadar yapar bilmiyorum

Double 6 lı 4 3 2 1 e mi dönüyoruz?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Zaniolo mutlaka ikna edilip tutulmalı takımda.Kanatta 2 tane boğayla oynamaliyiz , planı projeyi anlatalım cl falan filan kalsın en azından 1 sene daha.
Kesinlikle katılıyorum solda barış sağda Zaniolo ileri icardi zaten bunları. Arasına bide griezman falan çekebilsek keşke

Ambarat, Thuram, İlkay derken GSClilere Ağustos sonunda Aytaç Kara şşokuu

Amrabata olumsuz değilim ama 10 numaraya çok ofansif birini almaları lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt