Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.811
- 911
- 1.683
Umarım bu ikisini hızlıca bitiririz.
hemen alın özellikle şu fofanayı. en önemli transfer orası. çıkarın artık şu akrepleri cebinizden.yetti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım bu ikisini hızlıca bitiririz.
Öyle bir şey mi demişim. Bu paranın üzerine 30 koysan borcu kapatıyorsun zaten öyle bir iş varsa direkt bb kapatsınlar en azından kafamız rahat eder.Ne yapsın devlet yine borcunuzu mu silsin
Amrabat veya Fofana ikisinden birini alırsak şükredelimambrabat-torreria-fofana
Bazıları anlasın diye attım mesajı Tuna beyÖyle bir şey mi demişim. Bu paranın üzerine 30 koysan borcu kapatıyorsun zaten öyle bir iş varsa direkt bb kapatsınlar en azından kafamız rahat eder.
Ayrıca devlet kurumları yaşatmak için hareket eder.
Sen sadece ana para ödemesi olan kısmı bile şampiyonun lig kazancından fazla olduğu ortamda hala ısmarlama bir şekilde bein alsın diye son iki ihaleye karışıyorsan evet devlet borcumuzu silsin. 2 sene önce 500 milyon euro olan ihale 95 milyon olarak ödendiyse bu aradaki kaybı devlet kapatsaydı zaten borç olmazdı.
Heriflere sözleşme giderlerini öde bile diyemiyorsun kafalarına göre indirip duruyorlar ses edemiyordun.
Ben devletin borç sildiğini de görmedim ayrıca. 100 liraya karşılık gelen 400 lira gecikmeyi makul tarafa çekti diye de borç silinmiş olmuyor.
Kaval kemiğini kırdı daha sahalara dönmesine 3-4 ay var.Ne oldu breivik falan vardi yok mu kuzey Avrupalıların ciğersiz teknik bir 8 numara
Aslında mantıklı abi Okan hoca takımı 4-2-3-1 oynatıyor ileri muhtemelen merkezi iki 6 no ile sağlama alıp ön 5 linin tamamını hücum gücü yüksek isimlerden kullanmak isteyecek burada amrabatı çakılı tutup hücum geçişlerini Torreira üzerinden yapmayı hedefliyor muhtemelen ancak Torreira bu takımı ileri çıkarma işini ne kadar yapar bilmiyorumbize skor yapacak orta saha lazım torreia zaten ön libero amrabat'ı yanına koyup ne yapacağız? bize topla dribbling yapacak ara pası atacak uzun top atacak orta saha lazım.
Kesinlikle katılıyorum solda barış sağda Zaniolo ileri icardi zaten bunları. Arasına bide griezman falan çekebilsek keşkeZaniolo mutlaka ikna edilip tutulmalı takımda.Kanatta 2 tane boğayla oynamaliyiz , planı projeyi anlatalım cl falan filan kalsın en azından 1 sene daha.
Nisandan beri 11 lig maçına çıktı. İyi durumda.Kaval kemiğini kırdı daha sahalara dönmesine 3-4 ay var.
Aslanım ambrabat clio fofana lamborghini arada kalmış olamayızAmrabat veya Fofana ikisinden birini alırsak şükredelim