Yener Karabag
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2013
- 3.036
- 2.689
- 1.643
2025 ocak ayinda yine afrika kupası varmış.. Hem de Fas'ta..2027 de bir tane daha..Almayın amrabat falan..3 sezonun 2 tanesinde minimum 1 ay olmayacak adamı almayin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyüpspor şampiyon olamaz bu seneBi sene de kardeş sevinsin.
evet avrupalı herif almakta faide var2025 ocak ayinda yine afrika kupası varmış.. Hem de Fas'ta..2027 de bir tane daha..Almayın amrabat falan..3 sezonun 2 tanesinde minimum 1 ay olmayacak adamı almayin..
Masa fantezin olduğunu bilmiyordum Muradım en son ağaca bağlayıp kaçmaktan bahsediyordun@Doruk Ata TANRIVERDİ Senle ve Dorukla beraber rakı masası kurmak güzel olurdu Aziz'im![]()
O zaman yakın zamanda transfer için kolpalamaya başlarlar muhtemelen 3-4 takımla adı geçer.Türk basını öyle diyordu işte kolpalamışlar yine

hem alabileceğimiz hem de en uygun adam bence Yedder gibi duruyor , tabii griezmann daha iyi ama alamayız.Yedder tunus asıllı olmasına rağmen çoğu Fransızdan daha Fransız adam hem düzenli formda hem de hiç sakatlanmıyor , sevilla zamanı yardımcı forvet olarak oynuyordu baya da iş yapıyordu orda da.Tam Mertens yerine olur hem de daha fazla skor katkısı yapar , dar alan için de aşırı teknik bir oyuncu.Kesinlikle katılıyorum solda barış sağda Zaniolo ileri icardi zaten bunları. Arasına bide griezman falan çekebilsek keşke
Hay sokayım kupanıza yav, her sene her sene bu ne yav??2025 ocak ayinda yine afrika kupası varmış.. Hem de Fas'ta..2027 de bir tane daha..Almayın amrabat falan..3 sezonun 2 tanesinde minimum 1 ay olmayacak adamı almayin..
Transfer bombalarına hazır olun
Eylül'de Vecino haberi gibi bir isim düşer Amrabat gelince bayram yeri olur sevinçle karşılanır.Bakiyorumda gene götler kalkmis. Amrabat begenilmiyor
Bu işin sonunu hepimiz biliyoruz eylulde bar nefes alsin yeter diyeceksiniz. Bu hava kime?
Dybala'nın zengin bir ailenin 3 aylık market alışverişi faturası gibi bir sakatlık geçmişi var.Zaniolo Dybala Barış
İcardi
Hücum hattı yapacaksak
Amrabat-Torreira orta sahası kötü mü olur ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
lan salsak sen de öyle olacaksınfb'nin başında bu taraftar olduğu sürece ben de halimize hamd ediyorum. işimiz kolay.
Etmem 35+ oyuncu olurTottenham Barış Alper için Hojberg + 20 m euro teklif etseler kabul eder miyiz ?.
Depay serbest kalmış, bir yoklamak lazım şu adamı şahsen çok beğendiğim bir topçu harika şutları var. İcardi arkasına iyi gider.
Sözleşme sonrası gideceği yer bellidir muhtemelen, 3.5 sene falan uzattılar. 10 m euro falan alırlar ama Manssverk bundan daha öndeydi o da rezalet bir sezon geçirdi .O zaman yakın zamanda transfer için kolpalamaya başlarlar muhtemelen 3-4 takımla adı geçer.![]()