Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ziyaş ın kanki si herif mapushanede ziyaretine gidecek kadar

ziyaş ı da mi kovalim renkdas
Yeri gelmişken bu Ziyaş olayı troll değil gerçek. Bir dönem öyle yazıyormuş formasında.

hakim_ziyech.webp

Ziyech-avec-le-Maroc-670x370.webp

Bravo. Böylece herkesin merak ettiği Erdem Timur neden ayrılıyor sorusunun da cevabını bulmuş olduk. Sportif AŞ. başkanvekili olarak Hoca doğal olarak oyuncu istiyor, bunun için de para harcanması gerekiyor. Başkan da Florya işi olmadan para harcatmam diyor. E. Timur da ben zaten Florya işine bu şekil karşıyım, takıma ve transfere para harcatmayarak benim elimi kolumu bağlıyorsunuz diyor. Başkan da işi yokuşa sürüyor, yok Şampiyonlar Ligi'ne kalın öyle harcayın yok Bankalar Birliğinden çıkın öyle harcayın vs. Doğal olarak adamın yaptığı bütün konuşmalar, pazarlıklar boşa çıkıyor. En sonunda da yetkim olmadığı, oyalandığım yerde boşuna burada durmam diyor.Takıma zarar vermemek için de limit vs. diye taraftarı oyalıyor. Olan takıma oluyor ama hocamız bir şekilde gemiyi limana yanaştırıyor. Maalesef benzer senaryo bu sezon da olacak, ben beklentiyi düşük tutuyorum. İsimsiz olsun, doğru bölgeye doğru profil olsun yeter diyorum. Hocamız en iyi çorbayı yapar diyorum.
Bi Leif Davis cekseydik bambaşka bir takım olurduk
Şimdi 40 kağıda alamayız 😔

köhn yetersiz ancak yedek olur. iki beke net güçlü adam lazım. barış alper kesin kalmalı.. orta sahada risk alınmamalı.. kendini ispat etmiş bir hatta iki oyuncu şart şampiyonlar ligi seviyesinde.. ikardinin arkasına seri, hızlı yedek forvet lazım.
Köhn yetersiz kısmına katılmıyorum. Defansı biraz geliştirirse gayet yeterli olacak bir profil. Bu sene ona da iyi bir tecrübe oldu sonuçta şampiyonluğa oynayan o baskıyla belki ilk defa bu maçlara çıktı. Her alacağımız oyuncular hazır oyuncu olmamalı bazı oyuncular oynayarak bizim geliştireceğimiz oyuncular olmalı. Boey, Barış Alper, Marcao, Nelsson gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt