Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Camia birlik beraberlik içinde sadece Galatasaray için çalışsa, egolar, kıskançlıklar devreye girmese zaten çok iyi olan kadromuzun üstüne 3 takviye ile hem 5. yıldız, hem Avrupa’da bir üst seviye, hem de seneye direkt şampiyonlar ligine katılmak işten bile değil.
Ama içeride birileri rakiplere çalışmaya devam ediyor.

Bu Amrabat sevdası nereden geliyor. Bakıyorsunuz bazı sosyal medyalar zannedersin muhteşem bir sezon geçirmiş gibi Amrabat ismini yazıyor. Yine tek oyuncuya saplantılı medya uzantıları transferi yönlendirmeye çalışıyor.

Amrabat bizim oyunumuzu bir adım öteye taşımaz. Oraya uyan box to box adam Fofana ya da o tarz hem fizikli hem ileriye dribling atabilen adam lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
muhteşem bir sezon geçirmiş olsa sence alabilir miydik?

fofana mofana olmayacak adamları kovalamanın anlamı yok ayrıca geçen sezon en büyük hata buydu yok gravenberch yok thuram

Her yıl İngiltere Ligi'nde ki takımlardan bonservissiz olarak Altyapıları'ndan çoğu oyuncu başka 1 Lig'e gidiyo.Bunlardan 4-5 tanesini teknik ekip seçip alsa kampta görüp ona göre kiralardık veya oynatırdık.Maliyet olarakta uygun olurdu.Örnek olarak Hatayspor Dele Bashiru'yu bonservissiz aldı.Biz Galatasaray olarak daha çok imkanımız varken üst modellerini alabiliriz bu tarz bonservissiz oyuncular için..
hatayspordan bize ne dostum

heryere hatay soslu döner yaydınız zaten moralimizi bozdunuz

nacizhane bir adet de onyekuru profilnde hücum oyuncusu alsak iyi olur bence. 1 sn'de 0-100 yapan tutulamayan bir adet sprinter oyuncu her türlü iş yapmıştır.

Amrabat tempolu fizikli bir 6 numara ama pas becerisi, driblingi vs zayıf. Nzonzi gibi hantal bir adam değil asla Mbappe'yi kovalamışlığı var la adamın

Her yıl İngiltere Ligi'nde ki takımlardan bonservissiz olarak Altyapıları'ndan çoğu oyuncu başka 1 Lig'e gidiyo.Bunlardan 4-5 tanesini teknik ekip seçip alsa kampta görüp ona göre kiralardık veya oynatırdık.Maliyet olarakta uygun olurdu.Örnek olarak Hatayspor Dele Bashiru'yu bonservissiz aldı.Biz Galatasaray olarak daha çok imkanımız varken üst modellerini alabiliriz bu tarz bonservissiz oyuncular için..
Tırtıl gibi yaratıklar var inceledim

1. Kerem demişsin de Barış' tan bahsetmemişsin. Angelino tutsa/Dubois kalsa/Sacha gitmese bek oynamayacaktı; Tete ve Ziyech düzenli oynasa sağ kanatta ihtiyaç duyulmayacaktı. Hatta adam gibi bir 6-8 alınmış olsa, Kaan bek olarak daha çok süre alacağı için orada ihtiyaç daha az olacaktı ki Barış' ın bekte başarılı olabileceğini de pek kimse beklemezdi. Adamın orijini net sol kanat/kanat forvet; başka mevkilerde oynamasının başlıca sebepleri, kötü kadro planlaması ve beklenmedik başka durumlar yani. Dolayısıyla gayet iyi, üstelik de yerli rotasyonun bulunduğu yere yüksek maliyetle transfer yapmak -isimden bağımsız- net hata oldu. Zaha daha çok süre alsa skor katkısı artardı ama bu formasyon ve kadro ile takım oyununu yükseltebilecek biri değil, olamayacak. Umarım kulüp için en iyi şartlarla mutlu olacağı bir yere gider.

2. 100 milyona da alsan, bir transferin tutmama ihtimali her zaman vardır, insan performansına yatırım yapıyorsun. Mesela birçok kişi gibi, üçlüye dönülmeyecekse Angelino' nun transfer edilmemesi gerektiğini söyleyenlerden olmama, hatta acaba üçlüye mi geçilecek diye hafiften umutlanmama rağmen, kötü performası sonrasında Angelino transferine pek laf etmedim...Ben de Breivik' i isteyenlerdendim ama o zaten Torreira' nın partneri olabilecek 6-8 değil. 8,5 numara diye tabir edilen, bize gelse Mertens pozisyonunda oynayacak bir futbolcu.

3. Szymanski' ye bayıldığımı söylemedim ama alınsaydı da kötü transfer olmaz, iyi de katkı verebilirdi. Erden Bey' in söylediklerinden anladığım, maaş talebi 2 milyonun altında olsa ve kulübü kira+ opsiyon formülünü kabul etse transferi gerçekleşecekmiş. Niye almadılar demiyorum, f/p yönüyle tercih edilmemiş olabilir, masadan kalkacak zamanı bilmenin önemli bir erdem olduğunu her daim söylerim. Ancak o olmadıysa, opsiyonla filan başka birinin bulunması gerekirdi. Dediğim gibi, koskoca futbol piyasasında adam mı kalmamıştı da Kerem' den 10 numara uydurulmaya çalışıldı?

4. Bu eleştirilerimin kime gittiğini halen de bilemiyorum doğrusu. Transferlere başından sonuna kadar hoca mı karar verdi? Onun belirledikleri arasından tercih mi yapıldı? Belirlenen adaylar arasından seçmesi mi istendi? ''Alıyoruz, ne dersin?'' diye usulen fikri mi soruldu? Yoksa Gardi' nin portföyündeki adamlar arasından mı tercihler yapıldı?

Erden Bey, transferlerle alakalı konuşmalarında sportif direktör ağzı kullanıyordu ki yapılan transferlerin tutması yahut tutmamasından bağımsız olarak söylüyorum; en başında futboldan anlamadığını söyleyen birinin transfer tercihlerinde nihai karar verici olmasını doğru bulmuyorum. Onun işi, belirlenen oyuncuları ikna etmek, kendisiyle ve kulübüyle pazarlıkları yürütmek olmalı ve bunu en iyi yapabilen adam olduğu konusunda zerre kuşkum yoktur...

Ayrıca satış konusunda da yetersiz olduğunu düşünüyorum. Boey örneği doğru değil o pazarlık. Oyuncuya uygun pazarlama network ve geliştirme önemli. Dediğin gibi de, transfer tutturma oranımız çok düşüktü. Bu sezon bizi şampiyon yine benzer isimlerdi.

Manuda 2-3 herif disinda kim iyi sezon gecirdi. Çorba gibi ekip.

IMG_1966.webp

Geriden Hayri ustadimin keyifli postlarini ve Ahmet kolpanın neticeden sallama haberlerini okuya okuya son sayfaya kdr geldim.

Butun nöbete Selam ederim.

1 Sualim var izniniz ile

SERGEN Nöbete zuhur etti mi?

Geriden Hayri ustadimin keyifli postlarini ve Ahmet kolpanın neticeden sallama haberlerini okuya okuya son sayfaya kdr geldim.

Butun nöbete Selam ederim.

1 Sualim var izniniz ile

SERGEN Nöbete zuhur etti mi?
astrolog meral mentalinde suan o

o yüzden cezalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt