Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1962.webp

Bu yabancı sınırında omurgadaki ana yerli oyunculardan biriyle vedalaşmak bana çok mantıklı gelmiyor. Apo’ya şu ortamda 25’de gelse satmam

Abi yaş 30, Avrupa için de ağır kalıyor, piyasası varken. Yoksa apoyu Altay dan itibaren Gs ye çok yakıştırıyordum 😍

Terim’i şu ortamda sakın içeri sokup dengeleri bozmayın sakın

Bu Amrabat sevdası nereden geliyor. Bakıyorsunuz bazı sosyal medyalar zannedersin muhteşem bir sezon geçirmiş gibi Amrabat ismini yazıyor. Yine tek oyuncuya saplantılı medya uzantıları transferi yönlendirmeye çalışıyor.

Amrabat bizim oyunumuzu bir adım öteye taşımaz. Oraya uyan box to box adam Fofana ya da o tarz hem fizikli hem ileriye dribling atabilen adam lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhteşem sezon geçirse Manchesterdaki adamın burada ne işi var Allah aşkına kötü oynayacaklar ki buraya düşecekler iyi sezon geçiren adam Sheffielda oynasaa yine bize gelmez

Abi yaş 30, Avrupa için de ağır kalıyor, piyasası varken. Yoksa apoyu Altay dan itibaren Gs ye çok yakıştırıyordum 😍
Avrupa için ağır kaldığına katılmıyorum. İlk Manu ve ilk Bayern maçında tek başına maç çözdü. Özellikle Bayern maçında Kane’yi OS’ye kadar tasma takıp gezdirdi.

Avrupa için ağır kaldığına katılmıyorum. İlk Manu ve ilk Bayern maçında tek başına maç çözdü. Özellikle Bayern maçında Kane’yi OS’ye kadar tasma takıp gezdirdi.
Baba Kane çok süratli adam değil ama Hojlund a karşı olmamıştı. Piyasası varken gidebilir benim kalemimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt