- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.886
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yabancı sınırında omurgadaki ana yerli oyunculardan biriyle vedalaşmak bana çok mantıklı gelmiyor. Apo’ya şu ortamda 25’de gelse satmamTahamm hemen vedalaşalım hemen
nacizhane bir adet de onyekuru profilnde hücum oyuncusu alsak iyi olur bence. 1 sn'de 0-100 yapan tutulamayan bir adet sprinter oyuncu her türlü iş yapmıştır.
29 maçtaSen ne anlatıyon reis yav![]()
HayallerimizEvet kim gitti
Basimiza cok kotu seyler gelecekastrolog meral mentalinde suan o
o yüzden cezalı
Bu yabancı sınırında omurgadaki ana yerli oyunculardan biriyle vedalaşmak bana çok mantıklı gelmiyor. Apo’ya şu ortamda 25’de gelse satmam
iyi 1 hamle unfortunately
Arka adelesi zorlanır insallah
Bu Amrabat sevdası nereden geliyor. Bakıyorsunuz bazı sosyal medyalar zannedersin muhteşem bir sezon geçirmiş gibi Amrabat ismini yazıyor. Yine tek oyuncuya saplantılı medya uzantıları transferi yönlendirmeye çalışıyor.
Amrabat bizim oyunumuzu bir adım öteye taşımaz. Oraya uyan box to box adam Fofana ya da o tarz hem fizikli hem ileriye dribling atabilen adam lazım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avrupa için ağır kaldığına katılmıyorum. İlk Manu ve ilk Bayern maçında tek başına maç çözdü. Özellikle Bayern maçında Kane’yi OS’ye kadar tasma takıp gezdirdi.Abi yaş 30, Avrupa için de ağır kalıyor, piyasası varken. Yoksa apoyu Altay dan itibaren Gs ye çok yakıştırıyordum![]()
Baba Kane çok süratli adam değil ama Hojlund a karşı olmamıştı. Piyasası varken gidebilir benim kalemimdeAvrupa için ağır kaldığına katılmıyorum. İlk Manu ve ilk Bayern maçında tek başına maç çözdü. Özellikle Bayern maçında Kane’yi OS’ye kadar tasma takıp gezdirdi.