Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Amrabat sevdası nereden geliyor. Bakıyorsunuz bazı sosyal medyalar zannedersin muhteşem bir sezon geçirmiş gibi Amrabat ismini yazıyor. Yine tek oyuncuya saplantılı medya uzantıları transferi yönlendirmeye çalışıyor.

Amrabat bizim oyunumuzu bir adım öteye taşımaz. Oraya uyan box to box adam Fofana ya da o tarz hem fizikli hem ileriye dribling atabilen adam lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Amrabat olayı geçen yıl torriera yanina defansif olarak etkili olabilecek bir oyuncu arayışı olduğu için gündeme geldi. Bize asıl lazım olan dribling yapabilecek tempolu bir ortasaha. Okan hocanin çift 6 isteyeceğini düşünmüyorum.

GPFunlaWQAEj0hD

çocuk ahmetin fb space odalarında akil adam olarak dinleniyor olduğuna denk geldim

Ayrıca satış konusunda da yetersiz olduğunu düşünüyorum. Boey örneği doğru değil o pazarlık. Oyuncuya uygun pazarlama network ve geliştirme önemli. Dediğin gibi de, transfer tutturma oranımız çok düşüktü. Bu sezon bizi şampiyon yine benzer isimlerdi.
Satış işini bizzat kendisi yapmayacaktı tabii ki. Elden çıkarılması gereken oyuncular için menajerlerle wi-win tarzı işbirliği yapmadan sonuç alamazsın ve o konuda kulüp hiçbir zaman iyi olamadı nedense?

Transfer tutturma konusunda eleştiri noktalarımız tam örtüşmüyor sanırım. Çok iyi transferler yapılmış olsaydı bile hangi mevkiye kimin alınması gerektiği konusunda bir sportif direktör gibi son karar verici olmaması gerektiğini söylüyorum hep. İş başına geldiğinde tıpkı zamanında Ünal Aysal' ın yaptığı gibi futboldan anlamadığını söylemişti. Yine onun gibi bir sezonda futbol endüstrisini çözdüğünü sandıysa hata etmiştir.

Profesyonel sportif direktör konusu da bizimki gibi uzun vadeli planlamaların mümkün olmadığı, sabırsızlığın hüküm sürdüğü ortamlar için aklıma yatmıyor. O yüzden transfer işlerinin bütçe doğrultusunda TD inisiyatifine bırakılması gerekiyor mecburen. Futbol bilgisine güvenmediğin, doğru oyuncuları seçemeyeceğini düşündüğün TD yi de yönetim olarak takımda tutmamalısın zaten...

Valla hiç maceraya ve yüksek bonservise gerek yok Adrian Rabiot'u al sözleşmesi bitti 8 numaranın kralını izle 3 sene dominant ortasaha kurarız. 6 numaraya yerli ve görev adamı biri alınabilir Atakan karazor ismi çıkmıştı biara o profilde bi oyuncu olabilir toreirarı yedekler. Yerli olarak oğuz aydın mutlaka alınmalı sağbeke bile evrilebilir o fizik kalite ve teknik var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt