Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.147
- 101.365
- 5.238
imza töreni böyle olur demiş kralBeğeniyi niye kapattın
Süprüz sagbek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imza töreni böyle olur demiş kralBeğeniyi niye kapattın
Süprüz sagbek mi
10 numaraya talisca profilinde biri gelmeyecekse manasız 2 gol 2 asist falan yaparlar herhalde tum sezon torreira amrabat ikilisi.olm bi ayarınız olsun lan.
bu kdr zıt kutup olunca kafam karışıyor
Rabiot neden buraya gelsin ki. Milli takıma çağırmazlar buraya gelirse.Valla hiç maceraya ve yüksek bonservise gerek yok Adrian Rabiot'u al sözleşmesi bitti 8 numaranın kralını izle 3 sene dominant ortasaha kurarız. 6 numaraya yerli ve görev adamı biri alınabilir Atakan karazor ismi çıkmıştı biara o profilde bi oyuncu olabilir toreirarı yedekler. Yerli olarak oğuz aydın mutlaka alınmalı sağbeke bile evrilebilir o fizik kalite ve teknik var.
iyi 1 hamle unfortunately
O zaman da tonla beton parası ödemek zorunda kalırız, sende gelmeBeni şu takımın transfer komitesi başına getirin en ucuz maliyetle tşşklı bi kadro kurayım yeter ulan
Yokmu tanıdığı olan konuşsakBeni şu takımın transfer komitesi başına getirin en ucuz maliyetle tşşklı bi kadro kurayım yeter ulan
Rabiot bize kalır mı be renktaş.Valla hiç maceraya ve yüksek bonservise gerek yok Adrian Rabiot'u al sözleşmesi bitti 8 numaranın kralını izle 3 sene dominant ortasaha kurarız. 6 numaraya yerli ve görev adamı biri alınabilir Atakan karazor ismi çıkmıştı biara o profilde bi oyuncu olabilir toreirarı yedekler. Yerli olarak oğuz aydın mutlaka alınmalı sağbeke bile evrilebilir o fizik kalite ve teknik var.
Kral yine postayı koymuş. İmza töreni budur diye
Rabiot’a Juve 7 milyon net sözleşme üstüne kaptanlık falan öneriyor ama bize mi gelecek yawValla hiç maceraya ve yüksek bonservise gerek yok Adrian Rabiot'u al sözleşmesi bitti 8 numaranın kralını izle 3 sene dominant ortasaha kurarız. 6 numaraya yerli ve görev adamı biri alınabilir Atakan karazor ismi çıkmıştı biara o profilde bi oyuncu olabilir toreirarı yedekler. Yerli olarak oğuz aydın mutlaka alınmalı sağbeke bile evrilebilir o fizik kalite ve teknik var.
Ne oynamaya çalıştığımızla alakalı bir durum benim sevdiğim tip oyun tarzında topu geri kazanım süresi çok kısa olup top bize geçince direk rakip kaleye oynamak var öyle maç boyu top çevireyim %90 topa sahip olayım değil orta sahada bir ağırlık koyacaksın rakibi kendi kalene yanaştırmayacaksın kaptığın toplarla direk rakip kaleye gideceksin.olm bi ayarınız olsun lan.
bu kdr zıt kutup olunca kafam karışıyor
Aytaç'ın Demirbay ve Sergio'dan fazla katkı vermesine ne demeli pekiMehmet Özbek Aytaç kara Skills izlemekte şu an
Anlık yok.Gelisme varmi
Bilmiyorum Uğur Fofanalar thuramlar amrabatlar havada uçuşurken gözümüzün önündeki cevheri Cimbom’un çocuğu Aytaç Kara‘yi kaptırmamak gerekir benceAytaç'ın Demirbay ve Sergio'dan fazla katkı vermesine ne demeli peki
Keşke öyle olsa ama yazdığın mümkün değil. Bazılarının direkt başkanları zaten fb kongre üyesi, bazılarını da Cabbar sporsonluklarla bağlıyor. Eğer yayın gelirleriyle iyi kadro kurup maddi olarak düzelirler se belki ama zor. Rakiplerin fenere ilk yarı yatıp İkinci yarı oynamalarının tek sebebi de düşme korkusu..bu sezon fbye karşı helva kıvamında olan anadolu takımlarının seneye aynı olmayabileceğini düşünüyorum, güçleri yeter yetmez bilemem
hocalar mourinhoya yenilmedim/yendim diyebilmek için ekstra efor sarf edeceklerdir