Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat - Torreira - Ziyech - Mertens - Barış Alper - Icardi şeklinde oynasak kısır kalacağımızı düşünmem açıkçası. Daha hücumcu, sol kanat gibi oynayan Köhn falan var yani.
Ceza sahasına giren 2. orta saha olmayınca kolay kilitliyorlar bizim ligde oyunu kapanarak. Gerçi dönen topları toplamada da baya iyi duruma geliriz çünkü sağlam süpürücü Amrabat. Torreira da öyle. Demirbay bu konuda oldukça zayıf bir adamdı kolay geçiş yiyorduk bu yüzden.

Gökhanlar sanki Mertens bu senede 4 aldi demedi mi? Bu sene bari 3 den fazla almasin yav. Zaten adami daha cok rotasyon oyuncusu olarak planliyoruz. Öyle adam 4 almamali

saçma salak mevkilere saçma salak adamlar için saçma salak paralar verip adam alırız diye ödüm kopmakta

Malick Yalcouyé GS ilgileniyor olabilir duyum bilgisidir pamuk like'larınız kabul olunur
👀

Gökhan Dinç: "Erden Timur'un ayrılmasının sebebi Galatasaray başkanı Dursun Özbek'tir."

saçma salak mevkilere saçma salak adamlar için saçma salak paralar verip adam alırız diye ödüm kopmakta
Aynen öyle olacak. Halihazırda iyi olan mevkilere büyük paralar verilerek saçma sapan adamlar alınıp, ihtiyaç olan pozisyonlar içinse transferin son günlerine kadar beklenip, sakat, formsuz ve şişman adamlar getirilecek (o da belki)

Sonra ilk başarısızlık anında Okan hocayı hedef tahtasına koyacak, kendilerini işin içinden sıyırmaya çalışacaklar.

Adamlar transferleri bitirecek 15gün sonra, biz daha transferi kim yapacak onu tartışıyoruz. Mehmet Özbek filan köşede diş kamıştırıyor. Transfer konusunda cidden garip bi camiayız.

Transferde ibrahim hatipoğlu ve cenk ergün iyi işler yapar, transferde endişelenmiyorum. Erden timurun eksikliği takım içi huzursuzluklar çıktığında belli olacak. İnşallah öyle bişey olmaz da emin adımlarla yürürüz yine

Gökhan Dinç: "Galatasaray'da Erden Timur devrini kapanmasına Erden Timur'un hem yönetim hem sportif AŞ'de olmamasına sebep olan Galatasaray başkanı Dursun Özbek'tir. Bunu bir haber anlamında söylüyorum daha detaylarını biliyorum ama taraftara kendileri anlatsın istiyoruz."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt