Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
hayat bitti yav, aytac kara hoHaluk Yürekli: "Erden Timur salı günü kulüple bağlantısı olmayan bir yerde basın toplantısı yapıp veda edecek."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayat bitti yav, aytac kara hoHaluk Yürekli: "Erden Timur salı günü kulüple bağlantısı olmayan bir yerde basın toplantısı yapıp veda edecek."
Şu mevzunun tadı kaçtı.Haluk Yürekli: "Erden Timur salı günü kulüple bağlantısı olmayan bir yerde basın toplantısı yapıp veda edecek."
Ceza sahasına giren 2. orta saha olmayınca kolay kilitliyorlar bizim ligde oyunu kapanarak. Gerçi dönen topları toplamada da baya iyi duruma geliriz çünkü sağlam süpürücü Amrabat. Torreira da öyle. Demirbay bu konuda oldukça zayıf bir adamdı kolay geçiş yiyorduk bu yüzden.Amrabat - Torreira - Ziyech - Mertens - Barış Alper - Icardi şeklinde oynasak kısır kalacağımızı düşünmem açıkçası. Daha hücumcu, sol kanat gibi oynayan Köhn falan var yani.
vallah isterlerse herkese 10ar m euro maaş versinler yeter ki her oyuncudan hayvan gibi katkı alalım, şunları bu sene de rezil rüsva edelim.saçma salak mevkilere saçma salak adamlar için saçma salak paralar verip adam alırız diye ödüm kopmakta
Fatih terim direk göndermişti onu.Cenk Ergün zamanı Ndiaye'yi 16'ya satmamış mıydık yoksa seçimden sonra o da gitmiş miydi.
Kim önermiş
Aynen öyle olacak. Halihazırda iyi olan mevkilere büyük paralar verilerek saçma sapan adamlar alınıp, ihtiyaç olan pozisyonlar içinse transferin son günlerine kadar beklenip, sakat, formsuz ve şişman adamlar getirilecek (o da belki)saçma salak mevkilere saçma salak adamlar için saçma salak paralar verip adam alırız diye ödüm kopmakta
ortasahaya verilebilir tabi de gidip kanat manat alırlar diye tırsıyorumvallah isterlerse herkese 10ar m euro maaş versinler yeter ki her oyuncudan hayvan gibi katkı alalım, şunları bu sene de rezil rüsva edelim.
Ezelin kör annesi meliha bile bu takıma kanat gitmeden kanat almaz kankaortasahaya verilebilir tabi de gidip kanat manat alırlar diye tırsıyorum