Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Dinç: "Dursun Özbek eğer Erden Timur'un kalmasını isteseydi bunu çok rahatlıkla yönetirdi."

Haluk Yürekli: "Ben, sen, Galatasaray taraftarı kulübün içindeki bu kirli siyaseti bitirmek için operasyon başlatmalı daha önce Fatih Terim'e oldu bugün Erden Timur'a oldu yarın bir gün İbrahim Hatipoğluna'da olacak."

Haluk Yürekli: "Operasyon çekenleri Erden Timur muhtemelen salı günü açıklayacaktır şu an sosyal medyada da bir operasyon çekiliyor kimin babası kimin oğlu yapıyordur biz hepsini biliyoruz."

Biseyler dönüyo, bizim adimiza hic iyi seyler degil görünmekde

Ehhhhhh daraldım iyice. Biraz da nostalji.

Başlıksız.jpg

Haluk Yürekli: "Galatasaray'dan almaya değil vermeye gelmiş, geçmişte 30 m euro para vermiş, yeri dolar dolmaz bunlarda bağımsız söylüyorum daha önce Galatasaray siyasetinin yok ettiği birçok isim gibi başarılı olan hatta Galatasaray'ı kendi bekasından öne koyanları indiren bir yapı haline geldi."

Gökhan Dinç: "Dursun Özbek bu son başkanlık dönemi içerisinde gelecek yıllardaki Erden Timur'un başkanlığıyla ilgili herhangi bir telkinde bulundu mu bulunmadı mı ?."

Nando
Transfer-Davinson-Abdülkerim-Derrick
Lucas-Sofyan
Hakim-Dries-Barış
Mauro

Şöyle bir kadro play off için bizi epey iddialı yapar.

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarına sesleniyorum Galatasaray'ın içindeki siyasete karşı dimdik durun."

Biraz flu ama istikbalde fatih terimi görüyorum gibi.

3-5 kötü sonuç + Mou da iyi giderse buradan bizi terim çıkarır gibi fikirler parlayacaktır kafalarda bence de evet.

Umarım hiç böyle bir ortam oluşmaz da hocayla önümüze bakarız.

Alınacak çok yol var, yazık olur

Haluk Yürekli: "Bu Galatasaray siyasetine sende bende bizde kafa yoralım artık iş korkunç bir yere geldi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt