Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hiç maceraya ve yüksek bonservise gerek yok Adrian Rabiot'u al sözleşmesi bitti 8 numaranın kralını izle 3 sene dominant ortasaha kurarız. 6 numaraya yerli ve görev adamı biri alınabilir Atakan karazor ismi çıkmıştı biara o profilde bi oyuncu olabilir toreirarı yedekler. Yerli olarak oğuz aydın mutlaka alınmalı sağbeke bile evrilebilir o fizik kalite ve teknik var.
Rabiot neden buraya gelsin ki. Milli takıma çağırmazlar buraya gelirse.

iyi 1 hamle unfortunately

En sevmediğim oyuncu tipi, kalın adamdan orta saha merkez olmaz bunlar belli yaşı alınca çekilmez oluyorlar, Krunic'te o sendroma yakalanıp düşüşe geçmişti, Hojbjerg'de son sezonda 10 tane maç oynadı oynamadı yaşıda 29.

Sözün kısası İsmail Yüksek'ten fazlasını veremez, İsmail kadar fayda sağlaması bana göre sürpriz olur. 15 milyon eurolar konuşuluyor ki umarım olur bu iş.

Arkadaşlar yeri burası değil belki ama dünden beri forumda yazdığım şeylere verilen cevaplar veya beğeniler vs tapatalk maili adı altında geliyor. Daha önce böyle bir durum yoktu dün meydana gelmeye başladı. Var mı sizde de böyle bir durum?

Valla hiç maceraya ve yüksek bonservise gerek yok Adrian Rabiot'u al sözleşmesi bitti 8 numaranın kralını izle 3 sene dominant ortasaha kurarız. 6 numaraya yerli ve görev adamı biri alınabilir Atakan karazor ismi çıkmıştı biara o profilde bi oyuncu olabilir toreirarı yedekler. Yerli olarak oğuz aydın mutlaka alınmalı sağbeke bile evrilebilir o fizik kalite ve teknik var.
Rabiot bize kalır mı be renktaş.

GPFunlaWQAEj0hD
Kral yine postayı koymuş. İmza töreni budur diye

Rabiot’a Juve 7 milyon net sözleşme üstüne kaptanlık falan öneriyor ama bize mi gelecek yaw

olm bi ayarınız olsun lan.

bu kdr zıt kutup olunca kafam karışıyor
Ne oynamaya çalıştığımızla alakalı bir durum benim sevdiğim tip oyun tarzında topu geri kazanım süresi çok kısa olup top bize geçince direk rakip kaleye oynamak var öyle maç boyu top çevireyim %90 topa sahip olayım değil orta sahada bir ağırlık koyacaksın rakibi kendi kalene yanaştırmayacaksın kaptığın toplarla direk rakip kaleye gideceksin.

23/24 kadrosu çok daha zengindi ama benim hoşlandığım oyun tarzı 22/23 senesiydi.

Mesela Berkan'da çok skorer oyuncu değil adamla dalga geçiliyordu ama doğru formatı bulursan o da rahatlıkla skor yapabiliyor son 3 maçta 2 golü vardı.

Seneye Berkan'dan Barış Alper ve Kerem'in yaptığı gibi ciddi anlamda rotasyonda başlayıp daha sonra 11'i zorlayacak bir oyuncu olduğunu düşünüyorum geldiğinde potansiyeli belliydi bu sene mental anlamda kırılımı yaşadı giderek güçlenebilir.

Amrabat - Torreira - Ziyech - Mertens - Barış Alper - Icardi şeklinde oynasak kısır kalacağımızı düşünmem açıkçası. Daha hücumcu, sol kanat gibi oynayan Köhn falan var yani.

bu sezon fbye karşı helva kıvamında olan anadolu takımlarının seneye aynı olmayabileceğini düşünüyorum, güçleri yeter yetmez bilemem

hocalar mourinhoya yenilmedim/yendim diyebilmek için ekstra efor sarf edeceklerdir
Keşke öyle olsa ama yazdığın mümkün değil. Bazılarının direkt başkanları zaten fb kongre üyesi, bazılarını da Cabbar sporsonluklarla bağlıyor. Eğer yayın gelirleriyle iyi kadro kurup maddi olarak düzelirler se belki ama zor. Rakiplerin fenere ilk yarı yatıp İkinci yarı oynamalarının tek sebebi de düşme korkusu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt