- 3 Haziran 2015
- 56.749
- 65.884
- 4.143
Gt atmak ne demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksine kaosa gömüleceksek bile gözünü yumup ne var ne yok söylemeli şampiyonluklar gelir geçer başarı her zaman cezalandırma işi artık noktalanmalı.Erden Timur hiç bir şey anlatmamalı. Dursun'u da, Gs iç siyasetini de gerçek cimbomlular biliyor, her şeyin farkında zaten. Bir de satılık medyaya, ite köpeğe malzeme vermeyelim.
102 puan ile şampiyon olmuşuz gündem bu kadar negatif haberler ile dolmasın.
Arif senaryo yazıyor hemde oynuyorNe dyorsun arif.
Geçen bizim muhabirler bize yazıyordu.
Forumda 20.000 mesaj baremine ulaşmışım. Bunun şerefine Hedef25 diyelim. 2024-25 sezonu şampiyonu yine Galatasaray olacak![]()
Geçen bizim muhabirler bize yazıyordu.
Forumda 20.000 mesaj baremine ulaşmışım. Bunun şerefine Hedef25 diyelim. 2024-25 sezonu şampiyonu yine Galatasaray olacak![]()
Bunlarda hep yangina odun atan tayfadan. Sadece kaosla besleniyorlar. İşler yolunda giderken izlenme oranlari düşüyor diye hep bir kaos haberiGökhan Dinç: "Galatasaray'da Erden Timur devrini kapanmasına Erden Timur'un hem yönetim hem sportif AŞ'de olmamasına sebep olan Galatasaray başkanı Dursun Özbek'tir. Bunu bir haber anlamında söylüyorum daha detaylarını biliyorum ama taraftara kendileri anlatsın istiyoruz."
Gecmis olsunHaluk Yürekli: "Transfer çalışmalarını İbrahim Hatioğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün yönetecek."
Kaosla besleniyorlar ama yalan söylemezler Erden Timur'u karalamaya çalışan hesaplar tesadüf olamaz.Bunlarda hep yangina odun atan tayfadan. Sadece kaosla besleniyorlar. İşler yolunda giderken izlenme oranlari düşüyor diye hep bir kaos haberi