Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi siz safmsınız ya ne seçimi ne istifa protestosu

Adam seçimi aldı floryayı 1-2 haftaya peşkeş çekecek sen istifa desen ne olur dursun istifa etse ne olur olan oldu giden gitti

Erden Timur hiç bir şey anlatmamalı. Dursun'u da, Gs iç siyasetini de gerçek cimbomlular biliyor, her şeyin farkında zaten. Bir de satılık medyaya, ite köpeğe malzeme vermeyelim.

102 puan ile şampiyon olmuşuz gündem bu kadar negatif haberler ile dolmasın.
Aksine kaosa gömüleceksek bile gözünü yumup ne var ne yok söylemeli şampiyonluklar gelir geçer başarı her zaman cezalandırma işi artık noktalanmalı.

Haluk Yürekli: "Transfer çalışmalarını İbrahim Hatioğlu, Maruf Güneş ve Cenk Ergün yönetecek."

Metz deki Camara yı izlemedim lakin fotoğrafını gördüm kısa konç giyiyor.

Kısa konç giyen birinin kötü futbolcu olma ihtimali yoktur.
Zamiamıza ho.

Forumda 20.000 mesaj baremine ulaşmışım. Bunun şerefine Hedef25 diyelim. 2024-25 sezonu şampiyonu yine Galatasaray olacak 💛❤️
1717362344763.webp

Gökhan Dinç: "Galatasaray'da Erden Timur devrini kapanmasına Erden Timur'un hem yönetim hem sportif AŞ'de olmamasına sebep olan Galatasaray başkanı Dursun Özbek'tir. Bunu bir haber anlamında söylüyorum daha detaylarını biliyorum ama taraftara kendileri anlatsın istiyoruz."
Bunlarda hep yangina odun atan tayfadan. Sadece kaosla besleniyorlar. İşler yolunda giderken izlenme oranlari düşüyor diye hep bir kaos haberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt