Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 32.806
- 8.409
- 1.858
Kaliteli Yerli oyuncu sayımızı arttırmamız lazım. Seneye 12 yabancıya düşecek. 2 tane daha ekstra yerli demek bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 milyon euroluk Zeki mi 400.000 lük boey muadlimi?Zeki Çelik yazın Roma'dan ayrılacak gibi duruyor. Maliyetine göre düşünmeye değer bir hamle olur
Postlarınn sonunda
Sadece yerlimi , yabancı sayısıda artmalı.bence çekirdek kadro harici tümü boşaltılmalı.Yerli diyorsunda alınacak kaç tane topçu var ki?şimdi biz isteyince fiyatları göreceksin.Kaliteli Yerli oyuncu sayımızı arttırmamız lazım. Seneye 12 yabancıya düşecek. 2 tane daha ekstra yerli demek bu.
Valla bizim kendisine vereceğimiz maksimum maaş €1-1.5m bandında olur, daha fazlasını başka yerde buluyorsa oraya gitsin. Yalnız oraya hem Zeki hem de bir yabancı transfer etmek fena fikir değil2.5 milyon euroluk Zeki mi 400.000 lük boey muadlimi?
Komple 12 yabancıyı bakalım nasıl dolduracağız?Soru işareti bu öncelikle.Dün Oliviera zaha ve tete beni korkuttu açıkçasıValla bizim kendisine vereceğimiz maksimum maaş €1-1.5m bandında olur, daha fazlasını başka yerde buluyorsa oraya gitsin. Yalnız oraya hem Zeki hem de bir yabancı transfer etmek fena fikir değil
Yabancı sağ bek her türlü alınırKomple 12 yabancıyı bakalım nasıl dolduracağız?Soru işareti bu öncelikle.Dün Oliviera zaha ve tete beni korkuttu açıkçasıGitmeyiz kalırız modunda değillerdir inşallah.Eğr böyle olursa elimiz daralır resmen.
%100 katılıyorum.Bakalım strateji nasıl olacak.Ahh cole palmer tarzı uygun bir 10 numara bulabilsek (Cole Palmer demiyorum yanlış anlaşılmasınOrta saha bek onemli ama 10 no düşünüyorlardır umarım. Mertensle bütün sezon gitmez adam 40 yasinda
Bu 12 yabancı işi kesinleşti miKaliteli Yerli oyuncu sayımızı arttırmamız lazım. Seneye 12 yabancıya düşecek. 2 tane daha ekstra yerli demek bu.
elimizdeki yabancıları göndermeden alamayızki. Yabancı orta saha ve sağ bek önceliklidir ama kanat ve forvete yabancı transferi mümkün değil şu aşamada. Yerli içinde bulacaklar bir yerden mecbur.Sadece yerlimi , yabancı sayısıda artmalı.bence çekirdek kadro harici tümü boşaltılmalı.Yerli diyorsunda alınacak kaç tane topçu var ki?şimdi biz isteyince fiyatları göreceksin.
Kesinlikle katılıyorum son günlere kaldık mı okadar zor oluyor ki ; Dubois için bizden para istedi ya başakşehir.%90 parasını bizim ödediğimiz oyuncuya para istediler.Lütfen planlama doğru düzgün olsun rica ediyorum.Kiradan dönenlerle o kadar çok gidecek gelecek varki, bu sene tam bir külfet, yönetimin iside çok zor ve yoğun olacak , erken başlamak lazım
Hak veriyorum keşke takas yapabilsek diyorum ama biz bu işi hiç mi hiç beceremiyoruz kielimizdeki yabancıları göndermeden alamayızki. Yabancı orta saha ve sağ bek önceliklidir ama kanat ve forvete yabancı transferi mümkün değil şu aşamada. Yerli içinde bulacaklar bir yerden mecbur.
Ki olabilecek bir olasılık kesinlikle yedeklemeliyiz orayıda.Her türlü şeye gebe. Sakatlık , ceza vs.vs.Yerli sol bek ve alternatif forvet lazım bize acilinden. Sol bekin mümkünse Köhn'ü zorlayacak seviyede olması lazım Köhn şampiyonlar liginde su kaynatırsa şaşırtıcı olmaz.