Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaliteli Yerli oyuncu sayımızı arttırmamız lazım. Seneye 12 yabancıya düşecek. 2 tane daha ekstra yerli demek bu.

Kaliteli Yerli oyuncu sayımızı arttırmamız lazım. Seneye 12 yabancıya düşecek. 2 tane daha ekstra yerli demek bu.
Sadece yerlimi , yabancı sayısıda artmalı.bence çekirdek kadro harici tümü boşaltılmalı.Yerli diyorsunda alınacak kaç tane topçu var ki?şimdi biz isteyince fiyatları göreceksin.

Öncelik olarak 2 ve 8 numara işini kamp başlangıcına kadar nihayetlendirelimde gerisini ayrı düşünelim.Kanatların gitme durumuna göre kanatlarda revize edilebilir , icardiye yakın bir santrafor,bir sol bek daha.Haritamız bu yolda olmalı.Ama öncelikle kimler gidip kimler kalacak? Ama herşeyden bağımsız 2 ve 8 acil tarafından şart.Hadi bismillah:)

2.5 milyon euroluk Zeki mi 400.000 lük boey muadlimi?
Valla bizim kendisine vereceğimiz maksimum maaş €1-1.5m bandında olur, daha fazlasını başka yerde buluyorsa oraya gitsin. Yalnız oraya hem Zeki hem de bir yabancı transfer etmek fena fikir değil

Valla bizim kendisine vereceğimiz maksimum maaş €1-1.5m bandında olur, daha fazlasını başka yerde buluyorsa oraya gitsin. Yalnız oraya hem Zeki hem de bir yabancı transfer etmek fena fikir değil
Komple 12 yabancıyı bakalım nasıl dolduracağız?Soru işareti bu öncelikle.Dün Oliviera zaha ve tete beni korkuttu açıkçası :)Gitmeyiz kalırız modunda değillerdir inşallah.Eğr böyle olursa elimiz daralır resmen.

Komple 12 yabancıyı bakalım nasıl dolduracağız?Soru işareti bu öncelikle.Dün Oliviera zaha ve tete beni korkuttu açıkçası :)Gitmeyiz kalırız modunda değillerdir inşallah.Eğr böyle olursa elimiz daralır resmen.
Yabancı sağ bek her türlü alınır

Orta saha bek onemli ama 10 no düşünüyorlardır umarım. Mertensle bütün sezon gitmez adam 40 yasinda

Orta saha bek onemli ama 10 no düşünüyorlardır umarım. Mertensle bütün sezon gitmez adam 40 yasinda
%100 katılıyorum.Bakalım strateji nasıl olacak.Ahh cole palmer tarzı uygun bir 10 numara bulabilsek (Cole Palmer demiyorum yanlış anlaşılmasın:) Uygun fiyatlı scout tarafından keşfedilen.Şimdi gökhan gürpüz diyeceğim hemen çöp denecek biliyorum ama çocuk bedava öyle bakın diyeceğim.

Kiradan dönenlerle o kadar çok gidecek gelecek varki, bu sene tam bir külfet, yönetimin iside çok zor ve yoğun olacak , erken başlamak lazım

Sadece yerlimi , yabancı sayısıda artmalı.bence çekirdek kadro harici tümü boşaltılmalı.Yerli diyorsunda alınacak kaç tane topçu var ki?şimdi biz isteyince fiyatları göreceksin.
elimizdeki yabancıları göndermeden alamayızki. Yabancı orta saha ve sağ bek önceliklidir ama kanat ve forvete yabancı transferi mümkün değil şu aşamada. Yerli içinde bulacaklar bir yerden mecbur.

Yerli sol bek ve alternatif forvet lazım bize acilinden. Sol bekin mümkünse Köhn'ü zorlayacak seviyede olması lazım Köhn şampiyonlar liginde su kaynatırsa şaşırtıcı olmaz.

Kiradan dönenlerle o kadar çok gidecek gelecek varki, bu sene tam bir külfet, yönetimin iside çok zor ve yoğun olacak , erken başlamak lazım
Kesinlikle katılıyorum son günlere kaldık mı okadar zor oluyor ki ; Dubois için bizden para istedi ya başakşehir.%90 parasını bizim ödediğimiz oyuncuya para istediler.Lütfen planlama doğru düzgün olsun rica ediyorum.

elimizdeki yabancıları göndermeden alamayızki. Yabancı orta saha ve sağ bek önceliklidir ama kanat ve forvete yabancı transferi mümkün değil şu aşamada. Yerli içinde bulacaklar bir yerden mecbur.
Hak veriyorum keşke takas yapabilsek diyorum ama biz bu işi hiç mi hiç beceremiyoruz ki:(

brozovic icin ugrassak müthis olurdu
acaba mutlumu araplarda

avrupada enerjisi ve kalitesiyle bizde cok is yapardi

Yerli sol bek ve alternatif forvet lazım bize acilinden. Sol bekin mümkünse Köhn'ü zorlayacak seviyede olması lazım Köhn şampiyonlar liginde su kaynatırsa şaşırtıcı olmaz.
Ki olabilecek bir olasılık kesinlikle yedeklemeliyiz orayıda.Her türlü şeye gebe. Sakatlık , ceza vs.vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt